fredag 22. september 2017

Grå taklampe

Macbeth er en flott hengende lampe i rustikk utførelse. Vi anbefaler bruk av LED dekorpære for lavest varmeutvikling og finest lyseffekt. Emaks 60W (medfølger ikke) Volt: 230V Materiale: metall, tre Farge: grå Dimbar: JA . Shop Taklamper hos Ellos til bra priser.


Velg blant mengder av Taklamper i mange ulike modeller.

Handle enkelt online hos ellos. Tilbakestill alle filtre. LUCIDE Poli Taklampe Grå. Sensuell og formfull lampe fra Lucide. Poli er delikat utført med en skjerm i sylindrisk form som er kuttet i smale striper i midten og så trukket litt sammen for å oppnå sin rike form.


Siden pæren er godt synlig i skjermen anbefaler vi å . Det gir en vakker lys i rommet. Takket være minimalistisk utseende og fleksibilitet av bruk områder, er Over me en naturlig supplement til den moderne innredningen.

Over me er egnet for nesten alle rom og sertifisert for bruk i våtrom. Gir et mykt og behagelig lys, hovedsaklig nedover men også oppover. Doo- Wop finnes i en serie med flere farger. Acorn taklampe er inspirert av skallet til en eikenøtt som gir den en naturlig form.


Som stilken til eikenøtten, smalner toppen av skjermen til en taktil form. Over Me taklampe i stål og glass fra Northern Lighting. Håndblåst, sotet glasskuppel som gir et fint lys. Lyspæren er skrudd i en messingsokkel som igjen er festet på toppen av en tvinnet, sort stoffledning.


Hvis lampen er tom på vårt lager, . Lampen skaper et industrielt preg. Moderne og stilfull pendel fra MS Belysning i tre fargevalg. Cosmo har tre skjermer i metall i ulike størrelser satt sammen til et behagelig og stilig design.


Bilde av Sebra Taklampe i Metall, I Shine, grå. Den hvite lampen har hvit kabel. Lekker, skandinavisk taklampe i betong.


Perfekt over en kjøkkenøy, i stuen eller koblet sammen med lamper i samme serien.

Mål: Ø Materialer: Betong. Moderne taklampe i rustikk design med stilig cement finish. Denne lampen skaper et moderne og industriellt uttrykk i et rom. Rask leveranse på Juta Taklampe.


Se vårt store utvalg av Taklamper til gode priser. Ambit rail takpendel fra Muuto, designet av TAF Architects. En taklampe på skinne i grå aluminium med en sterk og tydelig karakter.


Ledningen er i gummi og har samme farge som lampen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.