torsdag 14. september 2017

Espeland flis

Distriktet sin største flisebutikk og omnsutstilling. Gode utstillingar av baderomsmøbler frå Linn Bad og Talgø. Her finn du mykje å velje mellom både i veggflis, golvflis, kjøkkenflis.


Vi har montert gjennomfarga frostsikker flis med god friksjonsfaktor i format 30x60. Innfelte alulister som trappenese. God varme i butikken idag.

Ny omn - ta turen innom. Ny henger til transport av omner etc. Trygve Espeland Murarforretning as sitt bilde. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Selskapet er eit veletablert murarfirma med lang og solid bransjeerfaring.


I dag er arbeidet meir spesialisert innan flis , omnsmontering, og golvsparkling. Firmaet har for tida fire tilsette, og omsetninga siste år nærma seg mill. Joda Otnesen kjører her han!


Espelands biler kjører over hele Norge, og litt i Sverige.

Syv Fjell Mur og Flis. Espeland , og nevner transport av trelast, flis , gjødsel og kraftfôr. Kom innom og sjå dei nye baderomsmøblane frå. Vi har retta opp og montert flis i fallende lengder på pipe og levert og montert ny Lotus Mondo 2S med . Først og fremst er det formatene som har endret seg.


Den gangen var flisene 15Xog 15Xcentimeter. Nå er det mye mer storformat. Modell med logoer og felt for initialer kr. Londalen Espeland (Bergen, Hordaland). Informasjon om prosjektet.


Herfra er det kort vei til blant annet barnehage, barneskole, butikk og kollektivtransport. Området er barnevennlig med gangavstand til Lone skole og flere barnehager. På fritiden kan man boltre seg i . SILVER GREY SKIFERFLIS.


SKIMMERGRÅ KVARTSITT FLIS. Bilpleie, lakkering og karosseribehandling, rustbehandling samt dekkservice og dekkhotell i Bergen og omegn. Foto: Kjell Arvid Stølen, NRK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.