tirsdag 26. september 2017

Alloc veggplater baderom

Moderne, retro eller tradisjonelt. Platene egner seg til bruk på private bad , offentlige dusjer og garderober, . Panelene er våtromsgodkjente og kan benyttes i våtsoner som dusj. Disse veggene er det riktig valget, . Du vil finne i videoen detaljerte instruksjoner og interessante tips om hvordan du installerer din.


Flisekompaniet tilbyr et bredt utvalg av produkter til baderommet og oppussingsprodukter til norske hjem.

Langt lettere enn med plater og flis. Våre veggpaneler er mye enklere å installere, rimeligere og lette å holde rene. Alloc veggplater baderom.


Fibo er en ledende leverandør av vanntette veggsystemer av høy kvalitet. Panelene tåler direkte kontakt med vann, og er godkjent for våtrom. Panelene våre er våtromsgodkjente og kan benyttes i våte soner.


Har sett flere bad som har hatt plast på alle vegger, ofte ved vannskade. Trekker gulvbelegg opp på vegg og monterer bunnlist plater med .

Du kan nemlig få et fuktsikkert bad til 15. Med baderomsplater kan du pusse opp badet uten fliser. De er ganske greie å sette . Nå trenger du ikke lenger flis og membran – med baderomsplater får du et lekkert bad i en fei! Oppussing av bad er noe av det dyreste du kan gjøre i boligen, men.


Det er klart at man kommer mye billigere ut av det med plater enn med. MDF panelets unike egenskaper gir deg et bad med ekstra lang holdbarhet. LitexLitex Membranplater er vann og damptette plater for flislegging på bad. Gulv- Og Veggplater , Baderomspanel.


Det går mye raskere å montere Fibo-pan- el enn å flislegge, sier marketingkoordina- tor i Fibo, Tor Helge Langfjord. Dekorative veggplater s. Det finnes plater som kan flislegges eller males, og plater som er designet slik at de kan stå som de er. Noen har til og med flis-look eller . Noen som kjenner til om det lar seg gjøre å sparkle over slike plater ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.