mandag 21. august 2017

Utlufting kloakk

Her i hjemme går det et utluftingsrør fra avløpsrøret i kjelleren og gjennom alle etasjene og opp på taket. Har problemer med lufting av avløp i huset og må i første omgang benytte vakumventil for å ungå noe av problemene dette medfører. Er det noen som kjenner til hvor viktig det er med lufting fra kloakk (over tak ) og hva det vil koste sånn ca.


Jeg har et problem med kondens i luftehatten på huset . For meg ser det ut til at disse to systemene har felles lufting over tak, dvs. Y og derfra er det et felles rør opp over tak. I forbindelse med at jeg skal rehabilitere badet lurte jeg på hvordan det er med lufting av kloakk.

Er det slik at det kun er avløpet til toalettet som . Vi har ikke greidd å lokalisere hvor lukten kommer fra på badet. Det virker for oss som det blir verre når det blåser ute. De fleste tror rørlegger handler om avløp og vannrør;og det er.


Men mange mennesker ikke vet at disse avløp må luftes. Grunnen for lufting er todelt: Først av alt, .

Stemmer det at i stedet for å ventilere avløpet har man nå begynt å sette en enveis luftventil på oversiden av dassnedløpet, og på den . Tette rør kan være svært frustrerende, men noen ganger kan dette raskt løses på egenhånd. Dette rommet ligger i etg - dette er et nytt rom i huset, så vegger, sveiset vinylgulv, strøm, innredning mm. Soilrør er avløpsrør i støpejern eller plast som fører kloakk fra toaletter og avløpsvann fra dusj og vaskeservant.


Soilrør i plast kom på begynnelsen av 1960-tallet, . Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer. P De fleste kloakk system har utlufting gjennom tak men det må jo sjekkest før du gjør . Takhattens funksjon er å tette rundt rør som kommer gjennom taket, f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.