mandag 21. august 2017

Interiør vaskerom

Om du nå skal bygge nytt hus, pusse opp vaskerommet eller bare innrede med et par nye løsninger - vi har samlet et knippe ulike drømmer for . Et vaskerom kan være så mangt - alt fra et lite hjørne av badet til et. Bli inspirert - Se galleri her IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør. Den som er så heldig å ha plass til et vaskerom vil gjerne ha det både praktisk og pent, forståelig nok :) I dette innlegget viser jeg noen . Bak vinduet i dette koselige huset sto det vaskemaskin og tørketrommel som skjulte mesteparten av vinduet….

Smarte løsninger som gjør klesvasken til en lek. I galleriet for tøyvask kan du se kombinasjoner av oppbevaring, hvitevarer, belysning og mye mer. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Bli med i trekningen om gavekort på 50-. At vaskerommet er et vaskerom trenger jo ikke å bety at man ikke skal tenke på interiøret også her.


Kanskje nettopp på vaskerommet. Vi pusset opp et vaskerom med enkle grep og rommet ble forvandlet fra en lite. Smarte tips til vaskerommet gjør klesvasken enklere og hjemmet mer organisert.

Det å pusse opp badet kan være et spennende prosjekt. Eller hvordan man kan utforme et praktisk innredet vaskerom. For noen kan det kanskje også føles litt . Vi har vel egentlig en ganske sikker plan for vaskerommet , men. Her inne deler jeg både fra hverdagslivet og interessen min for interiør.


Er du heldig å få innrede et eget rom forbeholdt klesvasken, har vi tipsene som . Hei, jeg lurer på om det er noen av dere med erfaring som har lyst til å dele noen tips om vaskerom. Er det noen løsninger dere er spesielt . Jeg synes det var mange gode tips å plukke opp fra denne seksbarnsmoren, både til å spare tid og penger. Det er standard grå murvegger med gammel diger steinvask. En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Vaskekjelleren var mørk, trist, og upraktisk.


Etter oppussingen har eierne fått et vaskerom som både er estetisk vakkert og funksjonelt. Det nye vaskerommet - Vakre Hjem Oppusset-hus-Oppusset-hus-12. Slik oppgraderer du vaskerommet med enkle og budsjettvennlige løsninger.


Gutter som vasker seg mens lærer passer på.

Eksteriør og interiør fra Åsmarka kapell. Kjøkkenhuset Bodø Interiør AS er forhandler av danske JKE Design kjøkken,. Slik får du et praktisk og funksjonelt vaskerom ! Det finnes ingen innlegg i denne kategorien.


Praktisk med sølete tøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.