torsdag 3. august 2017

Test av musefeller

Nå som kulda har rukket å gjøre inntog kommer også musene krypene inn til varmen i hus og hjem. Se her hvilke musefeller musa foretrekker. Laget av tre, plast og metall, og det følger med bruksanvisning.


Testens beste fangstsuksess, grei drepeevne og grei å sette opp. Vi har testet musefeller. Over middels fangstsuksess.

Fella er laget av plast og . Virker bedre med ostebit enn med ferdig . Denne fella er lik Power Cat. Den bruker fast montert åte, og er grei å sette opp. Det finnes visstnok ingen dyr i verden som gjør større skade enn musene.


Mus er helt sikkert ålreite dyr, men det er få av oss som vil ha dem i boligen. Så hva gjør du da, når den tradisjonelle musefella ikke gjør jobben . Disse små gnagerne forårsaker store materielle ødeleggelser. For å bli kvitt mus, rigger du bare opp en musefelle og venter til den har.

Når du rigger en musefelle med for mye lokkemat, kan musen klare å få i seg. Slik gikk det da testpersoner i Norge testet Thermacell Flåttkontroll. Han har samlet og forsket på musefeller i snart tjue år og nærmer seg 3varianter fra hele verden. Her viser professor Gunnar H. Gundersen frem sine ti beste . Testvinner: Musefellen Rapp var vinneren i en test bladet Villmarksliv har hatt av musefeller. De fanget nærmere 1mus i de forskjellige . TEST : vi har testet et utvalg billige musefeller.


En ting er sikkert - musa vet godt hva den foretrekker! Victor elektronisk musefelle benytter vanlige AA-batterier som tar livet av musen med elektrosjokk. Tar opptil 1mus pr sett batterier. Den elektriske musefellen fungerer på.


Elektroniske musefeller - elektrosjokk. Kjenner jeg det rett har også dyrevernere brukt musefelle. Men kjære vene, når enkelte musefeller som er i handelen istedet for å avlive . Vårt råd er derfor at det må stilles funksjonskrav til musefeller og at felletyper som selges må være testet , sier forsker Cecilie Marie Mejdell ved . Bruker stk C-batterier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.