fredag 25. august 2017

Sveise vinylbelegg

Vinyl på gulv og vegger i våtrom skal sveises. Til sveising brukes sveisetråd som passer til det valgte belegg. Sveisingen skal utføres med korrekte verktøy.


Det finnes også noe kjemisk sveis på tube som du sprøyeter i . Sveisetemperaturen skal avpasses etter vinylbelegg og . Bruk kniv med kroket blad for å unngå å skjære i undergulvet.

Klem gjerne ned belegget med f. I innvendige hjørner: Brett tilbake og merk av hjørnet på beleggets bakside. Eksempel på lægning af vinylgulv. Et højt specialiseret håndværk, som kun kan udføres af uddannet.


Learn some tips and tricks of the trade on heat welding Commercial Vinyl Sheet flooring from an Armstrong. How to: Heat Welding Vinyl Floor with Heat Gun,Hot Air Gun - Duration: 1:42. Pammvi Group of Companies.


Vinylbelegg på rull skal lagres stående og akklimatiseres i minimum timer før legging,.

Etterpå sveises skjøten med kaldsveis på tube. Det anbefales ikke å legge belegg med ulikt produksjonsnummer i. Skjøtene kan freses og sveises når limet er tørt. På heterogene belegg skal det ikke freses ned i skummet på komfortbelegg, eller gjennom slitesjiktet og. Et vinylbånd i tilnærmet samme farg som vinylbelegget.


Først brukes et spsialverktøy til å kutte ut sprekken i riktig bredde. Sø settes sveisetråden inn i et spesialmunstykke på en varmluftblåse. Her trengs det øvelse for å få riktig temperatur.


For kalt og sveisen går opp, for varmt og vinylbelegget brenner. Varm mellom belegg og vegg for å få en bedre limeffekt. Press belegget inn i hjørnet med hockeyklubb eller annet egnet verktøy. Pass på at limoverskudd tas bort før sveising påbegynnes.


Vinyl er vantett, og er derfor velegnet som gulvbelegg på bad og andre våtrom. For å få en helt tett løsning må belegget sveises i skjøtene og i hjørnene. Bygget for å takle krevende jobber både innendørs og utendørs.


Dette er best å overlate til fagfolk. Hvert apparat gjennomgår en grundig kvalitetssjekk før de forlater fabrikken i Sveits. Det skal sveises i sluket, derfor er det bare våtromsbelegg som kan brukes.

Kaldsveis type A brukes for skjøting av gulvbelegg i tørre rom som stue, kjøkken, soverom osv. Legges på helt til slutt for å kjemisk sveise PVC`n mellom de to ulike gulvbelegg- lengdene sammen. Teppeabo - Sveisetråd til vinyl. Brukes til skjøting av homogene belegg og sveising av våtromsbelegg.


Vi hjelper deg med anbud på gulvbelegg. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Bergen. Våtromsvinyl monteres horisontalt og sveises sammen, så det ikke oppstår noen skjøter der det kan trenge inn .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.