fredag 25. august 2017

Klimaanlegg service

Bilens AC og klimaanlegg trenger på lik linje med de øvrige komponenter regelmessig service og ettersyn, noe som kan spare deg for uforutsette utgifter! Svendsen Eksos innførte service og reparasjoner på klimaanlegg våren 2011. Store investeringer i form av utstyr og kompetansebygging har .

Trivsel i bilen, stabil temperatur og fuktighet påvirker bilførerens konsentrasjon og yteevne. Det er normalt at klimaanlegget i bilen mister cirka prosent av gassen. Mange bileiere leverer bilen på service hvert eller annet hvert år og . AC-service bør gjennomføres hvert år for å ha full effekt.

Vi tilbyr gratis sjekk av din bil for å finne ut om anlegget gir . Klimaanlegget i Lagunaen føles ikke akkurat som en sval bris om dagen, snarere fungerer den mer som en varm hårføner. Hvorfor må klimaanlegg - A/C vedlikeholdes? Dette kan unngås hvis klimaanlegget kontrolleres hvert år. Bosch Aircondition En AC Service innebærer: Tømming av anlegget; Vakumering; Resirkulering; Etterfylling av gass og sporolje; Rens av bilens innvendige . Har du “rar lukt” av bilens Aircondition?


Vi utfører service på din bils Aircondition. Alle våre produkter innen radiator og klimaanlegg leveres til deg på samme dag som bestillingen er mottat. Vi i Radiatorservice AS har tre avdelinger i Norge, .

Et velfungerende klimaanlegg er som en drøm. På tide å kontrollere klimaanlegget i bilen? Service på klimaanlegget/AC-service innebærer: Rens og etterfylling av AC-væske, Bytte av filter og Tetthetskontroll av AC-anlegget. Det er ikke foreskrevet rutinemessig etterfylling av klimaanlegget.


Anlegget skal kontrolleres hvert tredje år - sammen med foreskrevet service . Vi utfører reparasjoner og etterfyllinger av klimaanlegg på de fleste biler, og vi utfører også lekkasjesøk dersom du har et utett . Vi kontrollerer funksjon på bilen kjølesystem, vakuumerer system, renser gass og fyller på riktig mengde kjølemedium og olje. Aircondition Service - aircondition, service, verkste eu kontroll, eu-kontroll, bilverkste bilreparasjon, bilservice, dekk, oljeskift - Finn firmaer, adresser, . Service og reparasjon av klimaanlegget må kun utføres av et autorisert verksted. Luftkondisjonering, kjølemiddel, R134a, R1234yf. For å sikre optimal funksjon på klimaanlegget bør det utføres service hvert 2. Klimaanlegget i bilen trenger mer service enn de fleste er klar over. Her får du tipsene om hva du kan gjøre selv.


Når tok du sist en service eller kontroll på klimaanlegget? Med regelmessig kontroll av AC-anlegget oppnår du jevnere drift og unngår større reparasjoner som . Grunnene til dette er mange, vi går nærmere inn på disse her. For å forbedre effektiviteten på deres profesjonelle klimaanlegg-servicevirksomhet. Kontroll og fylling av klimaanlegg er ei teneste me utfører for våre kundar.


Med vårt AC apparat utfører me både service og reparasjonar. Et AC-anlegg sørger ikke bare for at du får en behagelig temperatur i kupeen. Det filtrerer også luften som kommer inn, slik at du ikke puster inn . Orkdal Bilskade tilbyr aircondition service. Klimaanlegg og aircondition i bilen er behagelig på varme sommerdager, men er også uunnværlig på regnfulle . Om kupeen er for varm eller fylles av dårlig lukt, kan det være på tide med en service på klimaanlegget.


Vi er sertifiserte til å utføre denne type arbeid. Bilens klimaanlegg trenger service og vedlikehold. Vedlikehold av bilens klimaanlegg inngår vanligvis ikke som regelmessig service av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.