torsdag 31. august 2017

Skyveporter landbruk

Kjøp alt innen skyveport. Alltid høy kvalitet og rask levering. Bole gjør ditt gårdsliv enklere. Vi har et komplett utvalg av beslag til skyveporter.


Sortimentet inneholder braketter, skinner, hengeruller, beslag, monteringsdetaljer og håndtak.

Beslag 3og 301H dekker de fleste behov i landbruket. Skyvedørene kan veie opp til 3kg og størrelsen kan være . Skall lage meg skyveporter til redskapshuset. Skyveporter til store og små åpninger. En skyveport byr på mange fordeler i tillegg til å være en prisgunstig og gjennomtestet konstruksjon.


Disse beslagene er beregnet på industri og landbruk , der portvekten kan være. Disse to skinner dekker størstedelen av skyveporter for industri og landbruk. Denne skyveporten er symmetrisk bygget og har en estetisk delikat fremføringsstolpe, en integrert låsekonstruksjon, en vindskjermet sikkerhetsanordning og fullt .

Vi leverer det meste i leddporter og skyveporter. Be om tilbud levert hos deg. Vi kan montere mot et nærmere avtalt tillegg i pris. Systemet er spesielt velegnet til utendørs montering, landbruk , industri osv.


Hvor det ønskes en robust og . Vi fører ulike typer beslag til alle typer. Industri, bygg og landbruk. Det brukes også foldeporter eller skyveporter.


De egner seg spesielt godt for. Teckentrup flerbruks- skyveport i en landbruks bedrift. Stålhaller, snøfangere, hustak, liftutleie, pipebeslag,takrenner, skyveporter ,. Et av våre hovedområder er montering av stålhaller for landbruk og industri.


Felleskjøpet nettbutikk - IAE Fangboksforlenger med skyveport fra IAE. GSM Modul DBGbenyttes til styring for automatiske slagporter, skyveporter og. Varmgalvanisert med mange bruksområder ved landbruk og dyrehushold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.