fredag 1. september 2017

Philip hauge stikkontakt

Innholdet på denne websiden er flyttet til abblvp. Philip Hauge har introdusert en generasjon av industristikkontakter og plugger som er full av finesser, brukervennlig og estetisk tiltalende. Med base i kvalitetsproduktene fra ABB, Philip Hauge er du sikret effektiv anleggsdrift uten.

HAUGE stikkontakt for vegg flatstift 125A,. I tillegg er vi markedsleder og eneste produsent av Flatstift, stikkontakt og plugg i Norge. ABB fører denne tradisjonen videre etter at Philip Hauge AS ble . Industristikkontakter fra Philip Hauge, i dag del av ABB AS, Divisjon Automasjonsprodukter i Bergen, Norges eneste fabrikant av industristikkontakter.

HAUGE plastkapslet lastbryter 16A/5kW, 400V, 3-pol, IP65. Philip Hauge har i mer enn år vært en del av ASEA og senere ABB konsernet. Philip Hauge har en komplett serie av stikkontaktmateriell fra 16A til 400A.


P+PE) som er den nye europastandarden for stikkontakter på campingplasser.

Stikkontakter påvegg, doble, ABB Philip Hauge. Under varemerket Philip Hauge, markedsfører ABB schuko stikkontakt og plugg for spesielt krevende miljøer. Har du spurt han, Philip Hauge, om lovt til å bruke den? Dette er heilt likt som det finnes standard stikkontakter i dei fleste hus som er maks . Philip Hauge er en elektroteknisk fabrikk p Midtun i Bergen, og er.


ABB, Philip Hauge har i mange år distribuert sikkerhetsbryteren BASA. Denne snertne pluggen og stikkontakten fra #abbnorge #abbphiliphauge #philiphauge har fått komme inn . HAUGE stikkontakt for vegg 16A, 2P+J, 4h, 100-130V 50-. HAUGE enkel stikkontakt for vegg 10/16A + J (Schuko).


Januar 20Kombisentraler Philip Hauge Standardbetingelser Priser:. HAUGE UJPD 16A Dobbel schuko stikkontakt med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.