torsdag 31. august 2017

Harmoni ytterdører

Velkommen til Harmonie sin verden av dører, vinduer og garasjeporter! I Harmonie er vi opptatt av stil, kvalitet og sikkerhet. BufretHarmonie Norge AS har et mangfold av dører.

Trenger du en ytterdør, innerdør eller boddør er det oss i Harmonie du skal kontakte. Enkel ytterdør eller garasjedør, inkl karm. Det individuelle uttrykket i kombinasjon med høy kvalitet, stor.


Alle Galleri Favoritt Sidefelt Overlys Vision Dynamikk Harmoni . Harmonie har erfaring med å utvikle dører, og vi stiller krav til kvalitet og sikkerhet. Alle ytterdører kan bestilles i Polar Extrem utgave, som gir enda bedre . En basic ytterdør fra Harmonie med enkel dekor. En enkel modell i lett utførelse, mm tykt dørblad; Låsenhet TrioVing . Den tofløyede ytterdøren, skaper balanse og harmoni. Handle ytterdører billig, bekvemt og sikkert på nettet.


Tofløyet Ytterdør NorDan Pluto 892PG Hvit. Tofløyet Ytterdør NorDan Venus 834PG Hvit er en dør som inngår i serien Harmoni fra Nordan. Harmoni er en klassisk serie som kjennetegnes av vakre .

Harmonie Norge AS er et selskap som tilbyr flere anerkjente varemerker, de legger vekt på at kunden skal like utformingen på dørene. Vi leverer mange typer dører, innerdører og ytterdører, både enkle og tofløyede, - garasjeporter, garasjeportåpnere og gulv. Swedoors ytterdører fås naturligvis i den samme høye kvalitet som også.


Galleri, Visjon, Effekt, Dynamikk, Retro, Harmoni og Favoritt. OlaHarmoniVisjonOm glassdører og sprosserSkyvedørerVedlikehold. Alle ferdig behandlede dører fra oss blir overflatebehandlet i vårt topp moderne . Det største utvalget av dører online både for private og profesjonelle brukere. Denne klassiske modellen bygger på trender som har vedvart i generasjoner og er en stiltype som aldri går av moten. KLASSISK YTTERDØRER MED EKSTREM OVERFLATE.


Hörmann ThermoPlus ytterdører gjør det enkelt å føle seg vel. Standard størrelser på ytterdører er følgende: 90x20 90x2og 100x210. Andre dimensjoner kan medføre tillegg i pris. Vi vet at detaljene er det som utgjør helheten.


Derfor er Kloppens dører utført med håndverksmessig fokus på detaljer. En innbydende ytterdør påvirker helt klart helhetsinntrykket av et hus og med rett. Uansett hvilken type hus du har er ytterdøren en sentral del av fasaden og det første en besøkende tar i og går inn gjennom. Dooria PREMIUM ytterdører finnes både som enkeldør og som pardør.


Solid og tung ytterdør, egnet som hovedinngangsdør, med sitt eksklusive preg og en . Alle våre klassiske dører er tilgjengelig som sprossedør. Valg av overflate på døren vil sette preg på interiøret, som gir rommet helhet og harmoni.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.