onsdag 23. august 2017

Pusse opp gammelt skap

Skal man møblere et helt hus når man lever med små budsjetter, fører det ofte til at man får ting av familien. Min mor hadde et gammelt skap bortgjemt på et kott i andre etasje i huset de bor i på Aurskog, og med litt maling og kjærlighet har det nå fått et nytt liv i Sydoverveien. Vi mistenker at dette.


Gamle møbler oser av sjarm! Men de trenger ofte litt vedlikehold for å holde stand. Så når man først skal gjøre noe, hvorfor ikke leke litt med farger ?

Et gammelt skap ble en til rosa drøm hjemme hos Svanhild og Martin. Annabelle har fått et lekkert prinesseskap på sitt nye rom, det er både praktisk og en flott . En bandsliper gjør susen når en skal pusse ned glatte flater. Det gjelder bare å holde tunga rett i munnen Her er det et bokskap som slipes ned før maling. Det er mer skånsomt for treverket enn lut og malingsfjerner. Gammelt bord som kunne endt på fyllinga.


Et ordinært tv- skap i furu. Finert vil si at det er skrella treblad som er limt opp på et annet, og de kan være veldig tynne. Syns det er så gøy å pusse opp ting som ser skikkelig shabby ut!

Hvis du vil beholde trestrukturen, . På sikt har jeg kanskje lyst til å pusse den ned og male den i en knæsj farge, men foreløpig var det å få den sånn nogenlunde representabel. Resultatet ble et nydelig nytt turkis skap. Det nydelige kuleteppet mitt fra molekule.


Jeg elsker å pusse opp gamle møbler! Har gamle innebygde skap på soverommet, så for å style de opp lagde jeg håndtak av et brunt belte jeg klippet opp , lagde hull på (med hulltang) og festet med bolteskruer. Liten kommode kjøpt på Finn, pusset og malt med sort maling fra Clas Ohlson. Har et gammelt skap stående, det er en kommode med skapdører og skuffer i midten, oppå der er det et speil! Dette skapet skal jenta mi på år få på ro.


Noen som har pusset opp gammelt kjøkken? Vet noen hvor man kan kjøpe garderobe-dører. Pusse opp gammel skatoll - Anonymforum - Skravle.


Alt du trenger er litt maling - eller en brukt kjole Bufret 6. Skal du for eksempel pusse opp et spisebord som brukes mye, er det derimot lurt å bruke ordentlig maling, sier Thurmann- Hoelseth. Hun nevner en rekke fordeler med å fornye. Kommoder, skap , bord og lignende kan dekkes med stoff eller tapet.


Sett på nye knotter på . Jeg har arvet to gamle skap av min tante, de er i utgangspunktet brune men veldig avflasset når det gjelder lakk.

Maling av gammelt skap. Skapet ble kjempeflott, lekkert med detaljene i mørkere på dekor og sølv på nøkler og knotter osv. For å få vekk gammel maling er det enten å pusse det ned eller bruke en lakk- og malingsfjerner.


Kurvstoler er som regel lakket, så puss stolen godt med sandpapir og tørk av den med en fuktig klut. Finn frem sandpapir, pensler og. La stolen tørke og bruk. Ta ut alle skuffene og sett dem på gulvet med fronten opp.


Mal skroget på kommoden . Hit kommer vanlige folk med pinnestoler og museer med kostbare skap , sier Hanne og forteller at de restaurerte toraskapet til Jødisk museum. Skal du fjerne lakk og maling, vil jeg råde deg til å fjerne det kjemisk i stedet for å pusse, sier Hanne. Her ser du hvordan du skal gå frem for å pusse opp og male et møbel. Det er mange som ønsker å pusse opp og ta vare på gamle møbler.


Selv om det var meningen å øke verdien på huset ved å pusse opp , kan det vise seg å bli motsatt. Etterisolering sparer strømkroner, men feil utførelse kan gi sopp og råteskader som det kan bli veldig kostbart å rette opp. Når man skal pusse opp gamle hus kan man ikke alltid velge moderne løsninger og . Sund Carlsen mener at det er fullt mulig å få gamle møbler til å harmonere med den innredningen boligen allerede har, så lenge du ikke er opptatt av at absolutt alt kommer fra en stilretning. Bort med overskap , malte fronter og nye hyller med knekter over vasken.


Fra tidligere har vi en gråmalt benk (med mange lag maling) og et trehvitt, lakkert skap. Vi ønsker at alle møblene i spisekroken skal passe sammen og ønsker derfor å pusse opp de gamle møblene slik at de også blir sorte og aldringsmalte. Hvordan bør vi gå fram for at resultatet skal bli best mulig? Er det nødvendig å lute .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.