onsdag 23. august 2017

Antiskli teppe

Gummiert teppeunderlag. Forhindrer skli-ulykker. Bruk alltid Nordkapp teppeunderlag mellom teppet og gulvet. Antiskli løser teppeproblemer.


Vår sklibeskyttelse er en praktisk løsning på et hverdagsproblem som uunngåelig rammer alle som har et teppe.

Hos Kid finner du tepper til alle rom. Velg blant forskjellige stiler og farger. Kjøp på nett eller i butikk. Materiale: 1 polyester. Bleking: Unngå blekemidler.


Tørketrommel: Må ikke . De fleste har ett eller flere tepper eller ryer på gulvet hjemme. Filleryen som ligger på den glatte parketten i gangen har kanskje fått seg et .

Dette forlenger levetiden på teppe og gulv samtidig som det holder teppet i ro. Alle fordelene ved å ha et teppeunderlag eller sklisikring gjør det til et must for alle teppeeiere. Tilpass teppeunderlaget til teppet i ønsket størrelse, og bestill . Teppeunderlag med antisklifunksjon som holder teppet på plass.


Klipp til ønsket størrelse. Non-Slip Underlay 140x200cm. Legg under et anti-skli underlag under teppene og forhindre at de sklir rundt. Holder teppet på plass, . For dager siden - selger fine antiskli underlag som holder teppet eller matten på plass.


Kan også brukes for å holde madrassen på plass. Veterinary Bed tepper er slitesterke tepper til hunder og katter. Kan vaskes på grader og tåler tørketrommel.


Non-toxic, allergi vennlig, . Sklibeskyttelsesmatte 45x1cm. Fellen er produsert av polyester som er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.