torsdag 24. august 2017

Lys til barnerom

Se vårt store utvalg av belysning til barneværelset. Her finnes alt fra tak- og vegglamper til nattlamper som gir et koselig lys. Derfor er det ekstra viktig med godt allmennlys som gir jevnt godt lys over hele barnerommet.

Det finnes lamper både med søte og klassiske barnemotiver og de . Morsom, spennende og godt lys til barnerommet! Vi har lamper både med søte og klassiske barnemotiver og de som er mer nøytrale for de litt . Det er stikkordene når du skal velge lamper til barnerom.

Barn leker ofte med småting helt nede på gulvet. Oppdag et bredt sortiment av nyskapende belysning til barnerommet! Du finner alt fra taklamper og vegglamper til nattlamper i morsomme og fargerike designer. Her finner du alt av belysning til barnerommet.


Vi har barnelamper av alle slag: bordlamper, sengelamper, taklamper, vegglamper, nattlamper og mye mer! Her finner du alt du kan tenke deg av taklamper til barnerommet. Vi har alle typer: rislamper, klassiske metallamper, morsomme barnelamper og mye mer!


Her kan du kjøpe barneromslamper av god kvalitet til en billig penge. Nattlamper, sengelamper, taklamper, vegglamper m.

I stedet for å ha lys på hele natten kan du koble en lampe på barnerommet til en tidsbryter, slik at lyset slukker en stund etter at barnet vanligvis har sovnet. Det er svært viktig at barn har tilstrekkelig med belysning på sine rom til lek og læring i tillegg til skolearbeid og fritid. Farger kan variere i lys og for hvordan rommet ser ut. Jeg vil anbefale å gjøre noe med farge på et barnerom.


Barnerommet er det rommet i huset hvor det er lov å leke seg litt ekstra med interiøret. Morsomme møbler og kreative løsninger er ofte å finne . Dette er en enkel måte å skape et unikt barnerom på. Her finner du vårt utvalg av lys og lamper fra merker som Happylights, Sebra, Heico,. Perfekt til stue og barnerom, og ikke minst til fest, bryllup og bursdag! Kul 3D vegglampe; Effekter i både lys og mørke; LED-lys.


Har en liten bamselampe som gir et svaaaakt lys, men den skifter farge hele tiden og vil nok distrahere mer enn den roer henne. Snuppa har nå et mørkegrått rom - egentlig veldig fin farge, men så lurer vi litt på om vi skal male det lyst. Les gjerne mer om tips til barnerommet på bloggen vår!


En jevn og god belysning på barnerommet er viktig både til lek og til lekser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.