torsdag 3. august 2017

Låsbart medisinskap

Skapet har regulerbare hyller for praktisk plassering av innholdet. Høyde 42cm x bredde 34cm x dybde 13cm. Låsbart medisinskap er ett must i alle hjem og på institusjoner.


Bredt utvalg av medisinskap online. Hold medisiner trygt og sikkert.

Gode ​​ priser og rask levering. Riktig oppbevaring av førstehjelpsutstyr og medisiner er viktig. Løsningen kan være et låsbart medisinskap du selv kan fylle. Kjøp MEDISINSKAP 40X25X12CM hos Vitusapotek. Medisinskapet kommer med eller uten innhol du velger.


Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av. Et låsbart medisinskap for oppbevaring av medisiner og førstehjelpsutstyr. En god løsning kan være et låsbart medisinskap produsert i stål.

Apoteket er tilgjengelig som følger:. Ikke bare har du kontroll på hvor førstehjelpsutstyret er i hjemmet, men du kan også låse inn alle medisiner for å unngå at barn eller andre får tilgang til disse. Etterlysende førstehjelpskors og nødnummer er på døren, slik at du lett husker disse når du trenger . Zena medisinskap er robust, låsbart og har en hard og glatt overflate som gjør renholdet lett og enkelt.


Nytt i originalemballasje da vi fikk to. Fint brukt låsbart medisinskap med justerbare hyller selges kr 100. Tekniske data: Vekt: 9Kg. Etter reglementet skal man vel ha medisiner innelåst, og det har jeg alltid gjort, men da ved å bruke en pussekasse med hengelås. Nå har jeg oppgradert til et eget skap, og vil bare tipse om det.


Kan selvsagt brukes til andre ting også, men fordelen her var at det var plass til flasker med litt høyde også. Linda Nordvold har ikke lagt til beskrivelse ved deres annonse: Helt nytt, låsbart medisinskap med lås. Publisert av Linda Nordvold. Praktisk, låsbart medisinskap i hvitlakkert metall, med én hylle.


De som kjøpte denne kjøpte også. Leveringstid: Ikke i salg. Kommer med og uten innhold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.