tirsdag 8. august 2017

Interiør gang entre

Gangen er det første og siste du og dine gjester ser i hjemmet, sørg for å skape et inspirerende sted som gir et godt førsteinntrykk, men som . Hvit entré med to hvite HEMNES skoskap og ei knaggrekke til oppbevaring av sko og jakker. Mellomgang i friskt gult og hvitt med hvitt stativ til ytterklær og sko. En lekker gang i farge sober fra Jotun.


Det vanskeligste interiør for meg å ordne var hallen – en lang og upraktisk.

Skal du pusse opp entreen i høst, så gjør det med stil. Interiørarkitekt Tomas Gjetmundsen anbefaler ofte å holde entreen i varme farger. Alt du trenger å vite om oppussing av entreen ! Her får du interiørinspirasjon og gode råd om blant annet maling-, tapet- og gulvvalg.


Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. Kanskje finner du noen ideer til din egen gang blant disse ti entreene som har vært på trykk i interiørmagasinene Bonytt og Rom123.

På Bo bedre kan du se shoppingtipsene til en liten entré ! Få interiørtips rett i innboksen din, to ganger i uken! Få inspirasjon til fine garderobeløsninger til både entré , vaskerom og gang hos Kvik. Med 1nye interiørfarger kan det være vanskelig å velge.


Handle belysning til gangen fra velkjente varemerker. Møbler, belysning og hjeminnredning på nett. Vi i Roomtilbyr raske og trygge leveranser hjem til deg.


Vi tar forbehold om feil i priser, bilder og teknisk informasjon. Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet. Utvalget av interiørvarer. Det første du møter når du selv kommer hjem, eller der du ønsker gjestene velkommen.


Entreen er husets første rom. La fargene være med å . En gang bør inneholde en sitteplass, garderobe og. Møbler Skap en sober eleganse med et interiør i svart, hvitt og grått.

Det er klart at det er hyggelig å bli møtt av et pent og ryddig rom når man kommer hjem, eller kommer på besøk til noen, har interiørstylist. Førsteinntrykket av et hus er gjerne entréen. La oss utvikle en interiørløsning tilpasset din families ønsker og behov med fokus på praktisk design.


Din entre kan indrettes lige så forskelligt som alle andre af husets rum. Har du en smal gang , er det smart at undgå at fylde den op med møbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.