mandag 7. august 2017

Innsynsvern vindu

Underlaget må holde minst plussgrader ved montering. Folien er fortrinnsvis beregnet til innvendig bruk. Innvendig vil holdbarheten være - år.


Det er ikke alle forunt å ha en bolig som ligger så usjenert at ingen har innsyn til ett eller flere rom. Gardiner er kjekt å ha for å slippe å sitte på . Valgt variant: L200xBcm, L200xBcm 690.

Jeg byttet glass, og dette kostet ca nkr 20pr vindu, inkl arbeide. Vi har kjøpt et funkishus med noen digre vinduer i stue og loftstue. Rullegardiner, gjerne type sebra, tror vi er mest interessant.


Vi har prøvd å sette opp selv med frostet innsynsvern . Frostede vinduer ser flott ut, samtidig som det har en funksjonell virkning. Mange med store vindusflater føler at det gir et stort innsyn i boligen, .

Kile Monteringskile for vinduer, dører og annet karm-/rammearbeid. Frostet innsynsvern Festes med selvklebende film på baksiden. Utstyr inkluderer: Klimaanlegg, integrert RDS radio/CD spiller, midtarmlener, 4X el vinduer, koppholdere, innsynsvern, hengerfeste, el speil og vinduer, rails, . Gradientglasset, som er fargematchet, gir et godt innsynsvern. Nyheten Forsa rund er en perfekt løsning ved vindu, kan monteres asymmetrisk i hjørne.


Vindusmarkiser har armene festet mot veggen på hver side av vinduet, og leveres i hovedsak med enten fjærspenn i armene eller låsbare armer. Tonede vinduer - Lasteholdere - Chrome takrails - El. Multifunksjonsratt; Oppvarmede seter; RadioCD. El vindu x 4; Høydejusterbare frontlys; Innsynsvern i bagasjerom . Hel bil med girkassefeil er demontert og selges i deler.


SETER,SERVO MIDTARMLENE,MULTIRATT,AIRBAGGER Teknisk: 1. Siste service km, Listepris: Denne bilen er . Jeg lager en liste som kan kopieres videre, og setter et kryss bak det jeg har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.