fredag 11. august 2017

Herdins beis fargekart

Ekte beis er pakket i pose og gir ¼–liter ferdig beisløsning, avhengig av farge. På begynnelsen av 1920-talet ble beis introdusert i utvalget, som en naturlig videreutvikling av kunnskapen om oppløselige fargeemner . Herdins Lakkbeis har en meget god vedheft, også på tidligere behandlede overflater.

Utvikler, produserer og markedsfører ett bredt sortiment av fargeprodukter for hjemmet. Produktfakta, forhandleroversikt og spørsmål og svar. Det er enkelt og morsomt å arbeide med Herdins beiser.


Fargekart Lakkbeis: Fargekart Ekte beis: Beising Beisen skal påføres rikelig i fiberretningen.

Vannoppløselig beispulver med oppløselige fargestoffer for meget høy transparens. Passer der det stilles høye krav til gjengivelse av ådring og struktur. Herdins ekte beis inneholder vannløselige fargestoffer i stedet for pigment. Herdins Trebeis kan du kjøpe hos Jørn Jensen Lærhandel As. Liberon Spritbeis er en ferdigblandet beis tilsatt forsinkere, noe som gir jevnere innfarging og mindre skjolder.


Spriten løser opp noe av harpiksen og fettstoffene . Eller er det noe vi kan beise veggene med oppå Herdins helhvit? Dere bør nok ta utgangspunkt i en av de lyse fargene på fargekartet. Har både en dekor serie til innfarging og hardvoks. Dette er en vannbasert beis med et bredt fargespekter som anbefales . Hvordan få lyst panel med beis, lakk eller voks.


Herdins Lack Beis er en beis som også inneholder lakk. Herdins Fuktstopp er en permanent, enkel, økonomisk og giftfri løsning for å stoppe fukt i betong/sementbasert underlag. Herdins ekte beis - Pulverbasert beis som kan blandes ut i vann eller.


En god lakkforhandler kan blande alle farger basert på fargekart for . Jeg tok også å pussa bort beisen fra skuffene for å prøve igjen, men. Hvis du velger å prøve Herdins pulverbeis, bør dette lakkes etterpå siden . Finmattet-dro på med Herdins Mahogni\rød oljebeis, brukte svamp og bred.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.