fredag 11. august 2017

Hagemøbler i stål

Hos JYSK har vi alltid gode tilbud på vedlikeholdsfrie hagemøbler i rotting, aluminium og stål. Hagemøbler skal vare i mange år uten mye vedlikehold. Vi leverer utemøbler av godt materiale som rotting, betong, aluminium, rustfritt stål og inox.


Dagens hagemøbler i rotting er ikke laget av palme-lianene som kjennetegnet. Aluminium gir heller ikke rustflekkene som du risikerer med stål over ti . Etter en lang vinter i garasjen eller under presenning, trenger hagemøblene litt.

Møbler som er laget av stål og jern bør helst oppbevares tørt under tak eller . Du vil ikke ha en sittegruppe med ramme av stål , det vil ruste. Lodge stol med all weather cushions. Leter du etter et bord i aluminium? Kafébord Antibes i sammenleggbar modell i galvanisert, pulverlakkert stål. Stol Nice i slitesterk kunstrotting og ramme i pulverlakkert stål.


Det er en første gang for alt - selv når du har eksistert i nesten år - og i år Skagerak presenterer sine første produkter laget i ren stål. Se vedlikehold av hagemøbler.

Vi gir deg de fineste hagemøblene til sommerens uteplass – så kan du. Varmt treverk og kaldt stål komplimenterer hverandre i hagebordet . Hagestoler, hagebor balkongmøbler og tilbehør. Raske og trygge leveringer! IKEA har et stort utvalg av hagemøbler og utemøbler i flere stiler, farger og materialer. Aluminium, plast, plastrotting og stål gir vedlikeholdsfrie hagemøbler.


Len deg tilbake i en behagelig klappstol,. Ramme av sortlakkert stål. Mesteparten av de nye utemøbler består av et nett design i stål og aluminum, og spenner fra tilleggsutstyr til terrassemøbler og hengekøyer. Bildeserie: Årets hagemøbler.


Dette bør du sjekke når du kjøper hagemøbler : 1. Sjekk tyngden på stolen - aluminium er lettere enn stål. Cafésett i stål – fås i turkist og hvitt. Kategorisjefen synes også det er en god idé å ha ett eller to småbord som lett kan flyttes vekk – i stedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.