torsdag 24. august 2017

Gummidekke lekeplass

Gummidekke er det perfekte fallunderlaget til lekeplasser i skoler, barnehager og institusjoner. Anvendelsesområdene er barnehager, lekeplasser, idrettsbaner,. Gjør leken enda gøyere og mer spennende for barna ved å velge gummidekke til lekeplassen deres.

Det er kun fantasien som setter grenser . Over av alle skader på lekeplasser skyldes fall. Med fallunderlag på lekeplassen får du både et finere og sikrere underlag. Vi har fallunderlag med kunstgress eller gummi i mange forskjellige farger.

Gummi støpt på stedet har blitt stadig mer populært som underlag på lekeplasser, skoler, i parker, osv. PLASS-STØPT FALLUNDERLAG FOR LEKEPLASSER. SurePlay er utviklet som et støtabsorberende og drenerende fallunderlag for . Stort utvalg av fallunderlag til lekeplasser.


Vi har høy fokus på sikkerhet og tilbyr mange forskjellige løsninger. Sikkerhet og trygghet er meget viktig når du skal planlegge din lekeplass. Fallunderlaget er til for å dempe eventuelle fall og bidrar til å skape et trygt lekemiljø.

Selv fra en sluttbruker perspektiv prosessen med å legge inn data i en datamaskin er ganske enkel, prosessen faktisk initierer flere andre mindre prosesser. Sureplay er godkjent som fallunderlag på lekeplasser og vi tilpasser tykkelsen på underlaget etter den aktuelle fallhøyden i henhold til gjeldende forskrifter. Styret har over lengre tid villet gjøre noe med underlaget på lekeplassen. Fordeler og ulemper med gummimatter kontra helstøpt gummidekke? Floor-Tec Norge AS - Arbeidsstoler - Logomatter - Frisørstoler - Gummidekke lekeplass.


I Norge markedsfører vi og selger kontormøbler og rekvisita som; . Playtop fallunderlag er det riktig valget for deg som ønsker et trygg lekeplass. Gjør fallunderlaget til en del av leken og lag en fantasiverden for barna. FALLMATTER FOR LEKEOMRÅDER OG FLYTENDE GUMMIDEKKE.


Ta kontakt med oss når det gjelder fallmatter og flytende gummidekke for lekeområder. Vi er i utgangspunktet spesialister på legging av helstøpt gummidekke, og det er her vi har vår hovedgeskjeft. Steen Lund AS har nå begynt å montere plass støpt gummidekke i egen regi. Bildet viser årets første prosjekt gjennomført for . På lørdag ble den nye lekeplassen i Vennesla sentrum åpnet, til glede for.


AS og er en moderne lekeplass laget i plaststøpt gummidekke. Kravspesifikasjon – Ny lekeplass på torvet i Arendal. Lekeplassen skal anlegges med plasstøpt gummidekke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.