fredag 11. august 2017

Gamle stoler

Ting fra Torget, Antikke møbler, Torget. Eirik Svinsaas gir deg en instruksjon i hvordan du kan lime sammen gamle trestoler. Gamle og retro bord og stoler.


Forrige helg registrerte Husflidslaget i Budal gamle trestoler som er laget i bygda. De inviterte alle som eier en slik stol til å komme, og få . Det hele begynte med at de hadde noen gamle stoler i familien som var.

Nylig kom to vakre utskjærte stoler i bjørk med Hurtigruta fra Bergen til Berlevåg. License Contact owner for more information. Hudlim (riktig gamle stoler ) kan til nød klattlimes, men heller ikke her vil man.


Jeg har børstet støv av noen gamle stoler , ja for som dere vet så fryder forandringer! De er passe grelle i fargen, grønne som jeg liker de. Trykk for å se mer informasjon.


Kan sende bilder om ønskelig. FINN – Dragestoler, bord og benk.

En stol er et møbel som er beregnet for én person til å sitte på. Du kan også bruke taburetter og krakker siden det allikevel er en miks av ulike stoler. Og billig kan det også bli, når gamle stoler kan males. De er nå til salgs og inntektene går i sin helhet til aktiviteter . FORNYELSEN: Skal du stoppe gamle stoler på nytt, bør du ha originale materialer for hånden.


Møbeltapetserer Nina Hurum bruker blant annet . KREATIV: Hanna Veitsle har malt og trukket om stolen. Ikke så vanskelig, synes hun. SAREPTAS KRUKKE Torun Katarina Linge.


Lisens Kontakt eier for mer informasjon. Vi får inn mange stoler , og en del bor kommoder og senger – for det meste mobile møbler laget av tre, forteller Hanne Bjørk i Møbelverkstedet i Oslo. Det kan begynne å se ut som at jeg er blitt en sånn type som samler på stoler. Gjerne gamle , skitne stoler med et langt liv bak seg . FOTO: Monica Strømdahl 1. RIBBING: Begynn med å ta av gammelt trekk. Med et nytt lerret former du setet og lager jevne kanter.


Det er ganske lett å trekke om slike stoler , man demonterer dem, kopierer det gamle trekket, og prøver å sette dem sammen igjen.

To gamle stoler har fått nytt liv, som ja-benk i hagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.