torsdag 10. august 2017

Funkishus takterrasse

Hus Mira (illustrasjon). Med sine to takterrasser , som til sammen utgjør drøye 1kvadratmeter, er du sikret sol og fantastisk. OM EMILIE MED TAKTERRASSE. I denne utgaven av Emilie får du en takterrasse på hele kvm samt en veranda som dekker hele husets kortside og deler av . I dag er bygget fredet, og oppussingen av .

Dette huset, Milano, har takterrasse , en tydelig trend. Husmodellen Dahl er for deg som vil bygge et moderne hus med mye plass. Jeg skal bygge hus på en ganske så fin og plan tomt.


Det kan leveres trapp fra atriet til takterrassen. Pris nøkkelferdig (uten takterrasse ): ca kr 2. Se våre ferdighus og hytter, vi bygger hus som passer for deg. Fra den ene terrassen kan du gå opp trappa til takterrassen , den andre terrassen har utgang fra .

Corbel kan friste med dobbel garasje og en stor takterrasse der du virkelig kan nyte sommeren. Tre soverom, walk-in og vaskerom får du også. Lao er et smart inndelt hus der kombinasjonen av saltak, takterrasse , buet inngangsparti og glassrekkverk gjør huset moderne og flott å se på. Utleieleilighet, en gedigen takterrasse , stor kjøkken- og stueløsning,. Jade har store vinduer, en herlig takterrasse og dobbelgarasje.


Stilig og moderne hus med mange muligheter. For kunde har vi utvidet huset . Et stilig hus med alt på ett plan for deg som ønsker noe enkelt, men likevel noe. Jon Marius og Linda Bastøe realiserte drømmen om takterrasse i fjor, da funkishuset på Høn i Asker sto ferdig. Planen var en flislagt takterrasse.


Molde er huset for den moderne familien som er opptatt av smarte og funksjonelle løsninger. Funksjonell rominndeling og lekker takterrasse. Er du på jakt etter et hus med moderne design til en flat tomt? EN BOLIG ER MER ENN BARE EN BOLIG. Her skal dine drømmer kunne leve sitt eget liv.


En god bolig skal gi deg ro og hvile, en plass der du samler krefter.

Signatur 3er en stor, moderne og flott enebolig med masse lys, samt integrert garasje med egen takterrasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.