tirsdag 29. august 2017

Fagbrev transport

Fagbrev gir yrkessjåfører økt kompetanse, høyere lønn og åpner for flere. Et moderne samfunn er helt avhengig av transport av personer og gods, og det . Veien fram mot et fagbrev som yrkessjåfør er ikke vanskelig, og heller ikke kostbart. Med noen unntak er det bedriften du jobber i som dekker . Yrkessjåførfaget passer for deg som vil jobbe med transport av varer og personer.


Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.

Formålet med kurset er å gi deltageren den teoriforberendende delen av fagbrevkurset, slik at eleven kan avlegge teoretisk eksamen. Etterspørselen etter kvalifisert personell innen transport er stor. Fagbrev er et formelt papir som dokumenterer vedkommendes kompetanse.


VgTransport og logistikk. Fullført og bestått opplæring fører fram til fagbrev. Opplæringen gir teorigrunnlaget for fagbrev i yrkessjåførfaget og logistikkfaget.


Trafikk: Jeg kjører buss ved siden av skole og lurer på mulighetene til å ta fagbrev. Jeg ser de som har års erfaring kan gå opp til en .

Når man går teknikk og industriell produksjon, trenger men vgtransport og logistikk da? Får må lappen dekket om man tar opplæring i bedrift? Nu har det barkat åt helvete. Jeg får fagbrev innen transport i juni. Dette hjelper ikke stort da jeg fant ut at transport ikke er noe særlig for meg.


Kandidater som tar fagbrev etter § 3-i Opplæringsloven, slipper å lese. Faget skal bidra til yrkeskompetanse som omfatter effektive, sikre, . Fagprøven består av en skriftlig tverrfaglig prøve i programområdet Transport og. Praktisk informasjon vedr. Fagarbeidere etterspørres i. Oslo Transportarbeiderforening og OPTI Logistikk har samarbeidet gjennom flere år om et kursopplegg fram til privatist eksamen i det fylket den . Med fagbrev har du flere muligheter, du kan få mer ansvar og høyere lønn. SOTIN er arrangør på vegne av Transport og Logistikkbransjen.


Det finnes flere veier for å nå målet om fagbrev i Yrkessjåfør- eller Logistikkfaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.