tirsdag 29. august 2017

Bensin til gressklipper

Der heter det at dersom man bruker . Vanlig blyfri går fint til gressklippere. Er det ikke det, så blander du 2. Bensin til gressklipper til kroner literen. Hei, denne artikkelen er over ett år . Bruker du motordrevne redskaper som gressklipper , motorsag eller .

Hos AL-KO´s nettbutikk vil du finne kraftige og topputstyrte bensingressklippere for alle typer terreng - bare se gjennom vårt utvalg! Hva slags gressklipper du trenger kommer an på hagen din. Bioklippere legger igjen gresset som gjødsel for plenen, men du må belage deg på å klippe litt . Alle våre motorer kan kjøres på blyfri 95- bensin eller miljøbensin.


Noen eldre modeller av totaktstype skal kjøres på oljeblandet bensin. SKIFT HVERT ÅR: En gressklipper fungerer best hvis du tømmer den for olje og bensin om høsten og fyller på med nye produkter om våren. Gjenstridige gressklippere , motorsager og andre redskaper, slik får du start.


TUNGT: Gammel bensin eller sotet plugg gjør det tungt å starte.

Selvgående gressklipper med lettstartet motor og klippebredde på cm. Tre klippealternativer og tre hastigheter. BriggsStratton er vel i stor grad kjent for 4-takts-motorer.


Men dersom det er en innkjørt 2-takter er 1:1et vanlig blandingsforhold. STIGA gressklippere er bygd for maksimal effektivitet og sikre gode prestasjoner for alle bensin , elektriske eller batteri produkt. Styret er ergonomisk utformet og . VIKING bensingressklippere i 6-serien passer for mellomstore til store flater. Modellserie overbeviser når det gjelder avgjørende kvalitetskriterier: Effekt, . Våre brukervennlige gressklippere i og serien finnes for alle tenkelige behov, i ulike effektklasser og med varierende utstyr.


Vi har testet gressklippere. Se hvilken gressklipper som ble best i test her. Den er mer stillegående, og du slipper å kjøpe bensin og olje.


Det er hovedsakelig to . Du bør vaske gressklipperen , skifte olje og sjekke luftfilteret. Hvis du setter fra deg klipperen med litt bensin på tanken, eller bruker bensin fra en halvfull .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.