onsdag 9. august 2017

Børstet eik

Parkett eik Vemork natur børstet mattlakkert med fas på langside legges raskt, sikkert og enkelt med markedets aller enkleste klikksystem G5. Parkett Eik Icefjord børstet matt: En av våre stoltheter som setter et ekstra preg på det lyse interiøret. Nydelig lys parkett som gir interiøret et særpreg.

Parkett Eik Vinje børstet matt: Hele norges interiør - og møbeldesigner Halvor Bakke har laget parkett kolleksjonen Shades of Telemark for Nordic Flooring. Eik Coral er børstet og overflatebehandlet med gråpigmentert naturolje. Et elegant og eksklusivt plankegulv med inspirasjon fra naturens . Eik Andante som har en rolig sortering med noe fargespill og kvist.

Eik Andante er tidløst, klassisk, elegant og med sin rolig sortering passer den . Creme har en distinkt hvit fargetone med eikens naturlige fargevariasjoner. Eik Grey XL børstet og hvitmattlakket er et parkettgulv med børstet overflate og en gråhvit farge. Parkettgulvet har veldig fin bredde på plankene, noe som . Vi har 1-stav parkett i Eik, Ask og Furu.


Parkett 1-stav Eik Exclusive XXL Hvitmattlakket.

Eik hvit Børstet er en meget flott og eksklusiv parkett i hvit/gule nyanser. Gulvet er mattlakkert og børstet, noe som forsterker det naturlige preget. Herregårdsplank eik børstet hvit m² - Timberman. Timbermans XXL-plankegulv med usedvanlig brede bord på 2mm.


Boen parkett - Eik Andante Børstet m/fas, Plank. Klassisk tresort og passer i de fleste hjem og forbindes med hardhet og styrke. EIK 20X1GULV RUSTIC BØRSTET ARCTIC, 4396432 Eik.


Del på Twitter Del på Facebook Del på LinkedIn. Parkett Eik Coral, 1-stav Plank Castle m/ fas, børstet, Live Natural olje pigmentert 14X209X2200mm. Parkett Eik Plank Exclusive Rustikk 5Gsc stavs parkett - Mattlakket Ekstra flott 1-stavs parkettgulv som har blitt en av våres bestselgere når det kommer til . Et eksklusivt og meget holdbart heltregulv i eik.


Behandlet med hardvoksolje i fargen Arctic. Les mer om Rustic Arctic børstet heltregulv 20x140. Inspirasjonen til Gladstone Eik serien er hentet både i USA og på det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.