fredag 4. august 2017

Bilder baderom

Badet skal ta hensyn til hele familien. Derfor er det ikke likegyldig hvordan du innreder ditt nye bad. Mangler du inspirasjon til det nye badet? La drømmen om ditt nye bad starte hos HTH. Det finnes utallige løsninger til å innrede et bad slik at det matcher den øvrige innredningen i boligen, og samtidig .

Baderom (dekorativ kunst) Bilder hos AllPosters. Rimelig innramming, rask levering og garanti om 1 kundetilfredshet. Vi har funnet et inspirerende utvalg til deg, enten du liker fargefriskt interiør eller minimalistiske baderom. Baderommet avspeiler renhet og det sosiale samspillet. Glass i dusj, på vegger, badekar, samt glass-do og glass-vask er alle ingredienser i et trendy hjem.


I tillegg skal det være glass mellom bad og soverom. Baderomstrendene byr på en åpen, ren og naturlig . Med riktig belysning kan et svart bad bli fantastisk vakkert!

Mange kvier seg for å henge opp bilder på badet. Enten av frykt for å ødelegge flisene med borring eller at bilder ikke tåler å henge i våtrom. Finn inspirasjon til ditt nye badrom uno form. Utforsk vår eksklusive utvalg, og velge den stilen som passer deg. Download stunning free images about Baderom.


Her får du lyst til å bli på badet hele dagen. TV-BAD: Bad og badekar er flislagt med fliser fra Norfloor, kontrastflisene på endeveggen er fra Modena. Den veggmonterte flatskjermen fra Samsung kan dreies slik at man kan kombinere tv-titting med bading. Utover det rent praktiske, er baderommet også et lite pusterom – et sted å være for seg selv. Mer enn noe annet, skal det da føles godt å oppholde seg der.


Velvære, så vel som funksjon, er et populært stikkord når vi velger vasker og kraner og alt som hører med til baderomsinnredningen. Her finner du alt du trenger for å . Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen. Vi har mange funksjonelle skapløsninger for baderom. Bilder Av Ifino Se Imset Hgans Golvabia With Bilder.


Se hvordan du kan gi baderommet en totalt makeover uten at det trenger å koste en formue. Det fint brukes på fliser og kan enkelt gi et helt nytt uttrykk til baderommet ditt.

Nina Holst som står bak bloggen Stylizimo, ville gjerne ha bort borden. Kanskje er de redde for å . Et par-tre planter vil forandre baderommet totalt, gi det en deilig spa-følelse, rense luften og virke beroligende. Store planter på badet skaper en herlig, frisk oase!


Bregner, grønnrenner og fredsliljer trives ekstra godt . Bildet er antagelig tatt i forbinde. Flislagt bad i leilighet på Frogner i O. Fotograf Lindal, Åsmund –.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.