onsdag 2. august 2017

Betongslipemaskin

Betongslipemaskin , HTC 420. Maskinen bør tilkobles en støvsuger og man kan da. Vi tilbyr et bredt utvalg av slipemaskiner for utleie.


Hos oss kan du leie slipemaskiner både for sliping av tre og mur. Ta kontakt med oss for en hyggelig leiepris!

Kraftig elektrisk betongfres 2kW enfas. Eibenstock betongsliper EBS1betongsliper. For effektiv og støvfri sliping av betong - leveres med diamantkoppskive.


W - 230V - Mykstart En kraftig og robust slipemaskin for den profesjonelle bruker. Enkel i bruk og med ergonomisk tohåndsgrep. Bekyttelseskappen kan deles for å kunne slipe inntil vegger og kanter. Leveres i metallkasse og med slipeskive, ø125mm.


For sliping av betonggulv er det svært viktig at man har diamantsegmenter tilpasset betongkvaliteten.

Vi kan hjelpe deg å finne riktige segmenter og riktig maskin til det gulvet du skal slipe. Vi har også kraftige støvsugere for å fange opp betongstøvet. Utleie av brukervenlig en fase planetarisk betongslipemaskin for tørr sliping, med tre slipehoder og en mot roterende slipeskive for jevn sliping uten sideveiskrefter. Fungerer like bra for betongsliping og utjevning som den gjør for sliping av tregulv. Utstyrt med støvoppsamler og mykstart.


Ahlsell Produkter Verktøy Elektriske håndverktøy og maskiner Elektriske håndverktøy, nettilkoblet. Mest Populær, Tittel A-Å, Tittel Å-A. Antall artikler: Vis per side: 9. Standar Nyeste først, Pris: Høyt til lavt, Pris: Lavt til høyt.


Vinkelkappemaskin med mykstart. Diamantskive for tørrsliping. Støvoppsamling gir renere arbeidsmiljø. Børster langs kanten føyer seg etter materialet og fjerner støv. Avtagbart forstykke muliggjør sliping ut mot kantene.


Del Skriv ut Ønskeliste Tips en . Vi har kjøpt inn betongslipemaskin og industristøvsuger, for utleie.

Dette er en lett og hendig allroundmaskin for betong, naturstein, terasse og tre. Amper: A Volt: 1x2v.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.