onsdag 2. august 2017

Behandle betonggulv ute

Heldigvis finnes det måter å behandle betonggulvet på. Rå betong har blitt et populært materiale både inne og ute. Betongmaling ute er ofte vanskelig og finne i god kvalitet.

Terrasser og trapper med ekte FLOOREVER Pro - behandling i en hytte i Drøbak ! Sementbasert tørrmørtel til muring og pussing inne og ute på alt av murverk. Jeg har sjekket litt i markedet, men noen enkel behandling kan jeg ikke anbefale.

Fikk beskjed av snekkerne om at vi burde lakke eller behandle den støpte sålen med noe førde begynner med innerveggene/gulv pga det . Har lyst å slipe dette og behandle det for å beholde betonglooken med. Vi har slipt alle våre betongplattinger utendørs i flere trinn til en helt . Fargeløs væske til tetting og støvbinding av betong og sementbaserte overflater. Glass, glasserte fliser og aluminium bør tildekkes før behandling utføres.


Denne bruksanvisningen gjelder for plass-støpt betong. Behandling av betong med jernarmering krever malingsystemer som . Betotec AS kan ved behandling av HTC Superfloor forvandle skitne betonggulv til skinnende, vakre og. To-komponent epoxy-membran som er tolerant for restfuktighet i betonggulv. Behandlet overflate tåler ekstrem slitasje, slag- og kjemikalieangrep.


Vi har i løpet av tiden utviklet egne teknikker og erfaringer med de fleste betonggulv og er i dag en av få som er Sertifisert til å utføre gulvkonseptet HTC . Controll Betongtett er miljøvennlig og kan brukes overalt, inne som ute. Gjøco AS produserer og markedsfører maling, beis, lakk og epoxyprodukter. Puss på betong kan bygges opp på flere måter avhengig av hvilken funksjon pussen. Tørrmørtel velegnet til de fleste inn- og utendørs mur- og pussarbeider.


Betongsliping, Gloss, eksponert betong/Superfloor og behandling av. Vi har lang erfaring innen behandling av betonggulv, betongsliping og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.