fredag 28. juli 2017

Soverom interiør

Her har vi samlet et utvalg av noen av de fineste soverommene vi har besøkt. Her er vakre og inspirerende soverom fra BoligPluss-leserne! Fargene, interiøret, tekstilene og lampene vi drømmer om til soverommet.

Bort med minimalisme og fargeløs interiør. BLÅTT, MØNSTER OG TEKSTILER: Velur, bomull og lin vil du se mye av på soverommene. Velg blant svale, varme, maskuline og kontrastfylte farger. Uansett hva du velger skal interiøret stemme med din personlighet og det uttrykket du .

Vi bruker stadig mer tid og penger på å innrede soverommet til vårt eget private. Finn og lagre ideer om Små Soverom på Pinterest, verdens idékatalog. How to get the biggest bang for your interior decorating buck.


GI SOVEROMMET EN MAKEOVER: Interiørbloggeren Inger Beate. Jeg er glad i å bytte ut detaljer i interiøret.

Inspirerende artikler om interiør og trender, enten det omfavner skandinavisk, retro,. Kanskje noe som kan stå i hjørnet på soverommet eller piffe opp stuen litt. Som jeg nevnte i DETTE innlegget skal gulvet i hele annen etasje byttes ut, så på soverommet blir det altså mørkt gulv som i resten av huset. Princess har et stort utvalg dyner og puter, sengesett, laken og sengetepper - Princessbutikken.


Elegant og høykvalitets møbler sett til soverom selger! Last ned gratis bilder om Soverom, Interiør fra Pixabays bibliotek på over 8200offentlig domene-fotografier, -illustrasjoner og -vektorer. Trenger du inspirasjon til interiør på soverommet?


Her får du noen veldig enkle tips som kan dytte deg i riktig retning. Et maskulint interiør blir enda mer maskulint med industrielle referanser. Kvadratiske fliser med mørke fuger, og kroker til kjøkkenredskapene gir den rette stilen . Hvis du ønsker et varig interiør, må du tenke godt gjennom fargevalgene. Og hva gjør man så med en varmtvannstank til overs, stående på et soverom? Kristin den hvit, og lot den henge på veggen som en del av interiøret.


Vi kan levere møbler til å drømme soverom – senger, madrasser, skaper og garderober. Velg en komfortabel madrass, velg arrangement og sove komfortabelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.