tirsdag 25. juli 2017

Pris høytrykkspyler

Vi viser laveste pris fra over 2nettbutikker. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Med en høytrykkspyler kan du vaske det meste - plattingen, bilen, gjerdet og fasaden. Bruk Kärcher-tilbehør til Bosch-høytrykkspyleren. Skal du handle høytrykkspyler, gjør du sannsynligvis klokt i å velge Kärcher. Prisen på Kärcher-maskinene starter på 7-8kroner for den .

Noen investeringer betaler seg mer enn andre. Når vinteren har herjet med hus, bil og båt kan det være greit å finne fram høytrykkspyleren. Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp Kärcher høytrykkspyler billig i nettbutikkene.


Gå opp en tusenlapp i pris og du får høytrykksspylere med mye mer futt. Produktet kan hentes i butikk eller sendt i post. Vi er en av landets største Stihl forhandler og har et stort utvalg av Stihl produkter.


Proff høytrykksvasker - Bensindrevet 238bar - 720ltr/t Kampanje Pris Kr. Pris 20- Rabatt Minus Rimelig frakt over hele landet, eller kan .

Varmtvanns høytrykksvasker 248Bar - 1ltr. Pris 00- Rabatt Minus Rimelig frakt over hele landet, . Vi la vekt på pris, størrelse/vekt, utstyr og brukervennlighet. Nilfisk C 1- Høytrykkspyleren som er best av de små.


Prisen på 19gjør den til et godt kjøp. Dårligst ut i testen kommer høytrykksspyleren fr Hamron. Dette er vaskeren med testens dårligste . Slik velger du riktig høytrykkspyler av Felleskjøpet. Rengjøringen blir enklere med en høytrykksspyler, men hvilken type passer til ditt bruk? Våren nærmer seg og ny høytrykkspyler står på innkjøpslisten.


Høytrykkspylere med varmtvann gir besparelse på tid og kjemi, og gir generelt et bedre resultat med lavere. Nilfisk Høytrykkspyler - C14-PC X-tra. Kompakt og enkel høytrykksvasker i en hendig størrelse, som er lett å oppbevare eller transportere. Høytrykkspylere brukes til båtvask, terrasse og bil, og er et veldig godt hjelpemiddel. Den eneste forskjellen på denne og Stihl er pris og farge.


Velg visning: Filtrer Sortér på: Anbefalt. Ryobi RPW24høytrykkspyler Høyttrykkspyler . Til høytrykkspyler/høytrykksvasker Nilfisk-Alto C 120. Jeg kjøpte den for 289- for noen uker siden, men ser at prisen er noe. Da har eg fått høytrykkspyleren og her var det ikkje med stålarmert . Løst] Reperasjon uten godkjenning - Høytrykkspyler - posted in Forbrukerrett:.


I andre tilfeller antyder de en pris ved innlevering hvis virkelig . Knall-pris på høytrykkspyler med mengder av riktige såper for god bilvask! Begrenset parti - tilbudet varer kun så lenge vi har på lager! Vi har nå nilfisk høytrykkspyler pris fra Finn.


Sjekk priser på kjøpe pistol til høytrykkspyler. Kjøp kjøpe pistol til høytrykkspyler billig i nettbutikkene. Løsningen er dessverre løsrevet fra nettbutikken og krever egen innlogging/registrering. Se utvalg og priser, og reserver verktøyet du trenger ved å klikke her.


Bosch aqt 35-plus høytrykkspyler + patio cleaner. Prisen gjelder kun ved bestilling i nettbutikken. Hos oss kan du få Høytrykkspyler levert hjem innen timer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.