tirsdag 25. juli 2017

Behandle tregulv

Du har slipt ned tregulvet – eller lagt et helt nytt – og nå vurderer du hvilken behandling som er best: olje, lakk, voks, såpe eller maling. Et nytt eller nyslipt parkett- eller tregulv kan behandles på mange måter. Hva du velger er en ren smakssak, like mye som et praktisk valg med tanke på . Lakk eller olje – det har vært det det store spørsmålet ved behandling av tregulv , møbler og paneler i våre boliger. Den største forskjellen .

Når gulvet er lagt, kan du fjerne alle avstandsklosser. Er gulvet ferdig overflatebehandlet er det klart til bruk. Ubehandlede gulv bør behandles så fort som mulig.


Her er DinSide Boligs guide til hvordan du bør behandle tregulvet ditt. Det er to hovedgrunner til at vi overflatebehandler tregulv. Har du kjøpt nytt gulv , må et behandles på en måte for å beskytte det. Uansett er det viktig for at resultatet skal bli jevnt, pent og skjoldefritt at du .

Det er derfor svært viktig med rett behandling , slik at gulvet blir slitesterkt og . Tregulvet ditt utsettes daglig for slitasje. Påføring av Osmo Hardvoks-Olje. Rengjøring: Først må gulvene rengjøres grundig ihht anbefalinger.


Olje, lakk, voks eller såpe? Hva skal du gi gulvet ditt? Noen foretrekker lakk på kjøkkenet, andre sverger til olje, og mange drømmer om lyse, lutbehandlede gulv.


Olje tregulv med TreStjerner Gulvolje. Malte og lakkerte gulv må slipes helt ned til bart treverk. Hvis innfarging av gulvet er ønskelig kan gulvet behandles med TreStjerner Gulvolje og deretter påføres strøk klar . Behandle flisete tregulv ! Hus, hage og oppussing: Hei!


Jeg har midlertidig flyttet inn i en leilighet som har tregulv , og så er det slik at . BEISE GULV : Størsteparten av beisen kan påføres med rull på. Det er mange alternativer til behandling av tregulvet. Utseende, holdbarhet og hvor mye tid du vil bruke på vedlikehol avgjør valget.

Osmo Hardvoksoljer ▫ Produkter for profesjonelle ▫ Renhold og periodisk vedlikehold . Optimal behandling av tregulv. Lut - Kalk - Såpe – Olje. Valg av type behandling avheng-.


En gyllen kastanjefarge kan du oppnå på alle typer tregulv og parkett ved å behandle det med en kastanjefarget gulvolje. Av Husbyggeren Heltre- og parkettgulv skaper varme og behagelige gulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.