mandag 3. juli 2017

Metrofliser kjøkken

Jeg drømmer om hvilke fliser vi skal ha på kjøkkenet når vi en dag får. De klassiske rektangulære hvite metroflisene er det MANGE som har . Se inspirasjonsbilder av baderom, kjøkken, gang, soverom og uterom.

Finn aktuelle fliser, parkett eller laminat fra Right Price Tiles. Metro er som navnet inspirert av Subway/Metro trenden. Metro er en serie av fliser med fasett kant i ulike størrelser og overflater.


I dag kom de nye flisene i hus - flere kvm med nyyyydelig hvite subway/metrofliser i høyglans.

De klassiske rektangulære hvite metroflisene er det MANGE som har. Her lærer vi at en må være nøyaktig når en legger metrofliser. Kjøkken fra Ikea, hvitoljet benkeplate i bøk, blandebatteri fra Maxbo. Den historiske metroflisen har for alvor funnet frem til moderne kjøkken og bad.


Det er litt av et puslespill å sette opp metrofliser i et dusjhjørne, men flisene . Skal du fliselegge både gulv og vegg, begynner du med å finne midtlinjen på gulvet. Det gjør du ved å finne midten på både lengde og bredde og lar linjene .

Murmester Jan viser deg hvor enkelt det er å legge fliser over kjøkkenbenken. I samarbeid med Smart Flis i Haugesund lodder vi ut en kjøkkenbenk i de superpopulære metroflisene! Etter oppussing av kjøkken 20ble dey lsgt 2mmetroflis i T-mønster på kjøkken, men fugearbeidet er amatørmessig utført av undertegnede . Jeg har alltid drømt om et stort kjøkken, og selv om kjøkkenet i huset vi. Metrofliser og faspanel over kjøkkenbenken forener det praktiske og . Du kan forandre hele uttrykket på kjøkkenet og få en fransk følelse ved å bruke trendy metrofliser med faset kant, eller subwayfliser som de . Hvite fasettslipte metrofliser i høyglans i kombinasjon med dyp grå vegger ble prosjektert.


En knapp uke etter sto kjøkkenet klart og jeg kunne . Fliser vil alltid være et klassisk valg til kjøkken og sprutsone, og har også fordelen med å. Klassiske metro fliser passer i de fleste kjøkken. Som et svar på bistroteque-tendensen har kjøkkenet et tradisjonelt design med røffe, svartmalte flater og metrofliser. Marmorbenken sklir godt inn i interiøret og . Innredningen fra Lidhults utnytter hver millimeter i det romslige kjøkkenet.


Til høyre for sittebenken er det doble dører ut til terrasse og hage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.