mandag 3. juli 2017

Balkong dør

Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Lekre balkong - og vindusdører gjør terrassen mer innbydende. Balkong - og vindusdører.


Hos MAXBO vil du garantert finne balkong - og vindusdører som passer . Dørene produseres av førsteklasses . Vi har et stort utvalg av balkongdører på lager.

Her finner du til enhver tid oppdatert varekatalog og tilgjengelighet på alle våre balkongdører. Aluminiumsbekledde dører kan fås som to-farget - om du ønsker annen farge utvendig enn innvendig. Med en balkongdør , også kaldt terrassedør, verandadør eller altandør, fra Sparevinduer kommer du enkelt fra huset og ut på altanen, terrassen, verandaen,. Best og Billigsts balkongdører leveres med 3punkts stanglås og påmontert standard paskvilgrep.


Vi kan også tilby paskvilgrep med låsesylinder . Våre balkongdører leveres som 1-fløyet (enkel) eller 2-fløyet (dobbel ), i samme profil som våre klassiske vinduer. Standard fylling er sporfrest . Lyssand balkongdører har trinnløs luftestilling som standar og kan .

En enkel vridebevegelse med dørhåndtaket gjør at dørbremsen holder dørbladet fast i en hvilken som helst . Harmonie balkongdør hvit. Moderne massiv dør med speil, inkl karm. Dobbel balkongdør fra Finestra med 2-lags glass. Her er det viktig at denne døren er laget med kunnskap om norske . Flotte terrassedører i flere stiler finner . Flere variasjoner ( 2). Vår balkongdør får du med alle de inndelinger og sprossevalg som på våre vinduer.


Døren leveres med både høy og lav brystning og kan bestilles med herdet glass om ønskelig. H- balkongdør leveres 1- eller 2-fløyet med alternative brystningshøyder. Døren har trinnløs luftestilling, som gjør at du kan låse døren i forskjellige posisjoner.


VI leverer balkongdør og skyvedør med høy kvalitet og konkurransedyktige priser. Levert til din adresse. Finn din balkongdør i nettbutikken!


H-vinduet balkongdør produseres med de samme profiler og utseende som H- vinduet toppsving, sidesving og fastkarm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.