mandag 24. juli 2017

Danske murhus

Alle våre murhus er arkitekttegnet, og vedlikeholdsvennlige hus. Teglhus er i tillegg lettvint. Blomstrende hage og båt på veggen.


Har du et murhus behøver du normalt ikke å tenke på den slags, sier direktør. Skagens mest fotograferte hus. Men hva er egentlig ulempene med murhus i forhold til trehus?

Murhus ser jo mye bedre ut. Og hvorfor er det oftest murhus inne i byene mens det er trehus litt . Vi fortsetter serien om nye hustyper, men beveger oss nå noen grader lenger sør: Her kan du se hvordan danskene mener at husene bør se ut. Nøkkelferdig bygg – levert som forventet.


Vi tror på kompetanse og samarbeid for å skape det forventede resultatet. I Fjaltring, plassert på vestkysten av Jyllan ligger et to etasjes rødt murhus. Det danske boligmarkedet har i flere år stått i stampe, og danske.


Danskene forbinder trehus med noe naturlig, hyggelig og nordisk, og det har spesielt vært danske feriehus som tidligere har vært bygget i tre.

Vedlikehold av mur og murhus , slik velger du riktig produkt og fremgangsmåte! Arkitekttegnet murhus i Kristiansand. Hun har stor sans for dansk design og arkitektur, det ble styrende for både møbel- og materialvalg . Et murhus der er dobbelte murvegger med isolasjon i mellom. Pusset på innsiden som enten males eller tapetseres etter smak.


Vitahus - hus for livet. Huse i høj kvalitet, både teknisk og arkitektonisk. Huse med god isolering og som mere end opfylder dagens bygningsreglementer.


Bærer du på en drøm om et dansk murhus , sand mellom tærne og lun vind i Danmark, er du slettes ikke alene. Nasjonalspråket dansk er i stor grad gjensidig forståelig med norsk og svensk, og har sterke historiske og kulturelle bånd til de andre nordiske språkene. All kunnskap om murverk samles av den danske Kalk- og.


Billigere å varme opp murhus Bildet: En ny, dansk rapport konkluderer med at det er mer stabile temperatur- og fuktforhold i et fullmurt hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.