mandag 24. juli 2017

Bålpanne 60 cm

Espegard Bålpanne cm er vår klassiker. Den er stilfullt utformet med et elegant spir og vakker dekor i toppen. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Den er stilfullt utformet med et elegant spir og vakker dekor. Leveres komplett med grillrist i rustfritt stål, oppheng for . En bålpanne eller utepeis gjør at vi kan nyte livet utendørs hele året rundt. BÅLPANNE MED RIST - CM, ESPEGARD BÅLPANNE MED GRILLRIST.

Sammenlign priser på Espegard Bålpanne 60cm. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Leveres komplett med rustfri grillrist, oppheng for kaffekjele/kjele, samt oppsamlingskar for fett, aske og glør. Espegard bålpanne leveres med grillrist i rustfritt stål, oppheng for kjeler og har et praktisk oppsamlingskar for aske, fett og glør fra grillen. Espegard bålpanne 60cm m/grillrist og oppheng for kaffekjele Espegard Bålpanne er klassisk og stilfullt utformet.


Den består av ei panne hengenede i kjetting . BÅLPANNE ø CM M/STATIV Hus og hage GRILL GRILLER. Begrenser gnistsprut ved bruk av bålpannen. Flott bålpanne som skaper stemningsfull og koselig atmosfære hjemme eller på hytta.

Espegard Bålpanne cm er en bålpanne i emaljert stål med justerbare ben og elegant spir. Leveres komplett med grillrist i rustfritt stål, oppheng for kjele, samt . Leveres komplett med grillrist i rustfritt stål, oppheng for kaffekjele/kjele, samt oppsamlingskar for fett, aske og glør. Espegard Bålpanne 60cm fra Friluftsmagasinet. Espegard Gnistlokk til bålpanne 60cm fra Friluftsmagasinet.


ESPEGARD BÅLPANNE MED GRILLRIST CM - H:1Vekt: 23kg, leveres komplett med grillrist og kjetting til kaffekjele. Sett med vegger som dekker hele bålpanna rundt. Grillrist til bålpanne cm grillrist i rustfritt stål . Espegard bålpanne 60cm m/grillrist og oppheng for kaffekjele. Grillrist i rustfritt stål og kjetting til kaffekjele medfølger.


Nyt stemningen rundt et sprakende bål, når du måtte ønske det og i kontrollerte former! Bålpannen kan brukes hvor som helst, vinter som sommer. Lokk til bålpanna som beskytter mot vin regn og snø.


Anbefales spesielt om bålpanna blir stående ute hele året.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.