torsdag 20. juli 2017

Cake pops jern

Hele Norge baker, og bakedillene synes ikke å ha noen ende. Vi har tidligere testet utstyret som skulle gjøre det lettere å lage makroner . Cakepopsjern som lager cakepops. Det er mange måter å lage cake pops på. Vi har sett litt på både cake pops jern , og cake pops former som vil hjelpe deg å få stekt de i ønsket .

Dette har medført at Thelma har ønsket å ha med cake pops hvert år senere. Og i år har vi blitt helproffe og anskaffet et eget cake pops - jern. Kan man bruke vanlig kakedeig i den, eller må man bruke de oppskriftene som står i bruksannvisninga? Evt har du en god oppskrift?


I dag har jeg og yngstemann testa det nye cake pops jernet jeg fikk i. Kort fortalt er det kjærlighet på pinne-kake pyntet etter din egen fantasi. Til min årsdag var jeg så heldig å få ett cakepopsjern av min søster. Perfekt gave som jeg er utrolig fornøyd med!

Her har jeg brukt min . Har du noen cakepops oppskrifter til cakepopsjern ? Egenskaper: Stykker per økt: Sølvfarget jern Cake pop-plate for stkker Inkludert oppskrifter . Mellomste fekk eit slikt cakepops jern til bursdagen sin av svigermor. I staden for at me smuldrar opp ei kake . Cake pops er en kreativ og relativ ny måte å lage kake på. Det som kanskje er det mest.


Kom igang med et eget Cake Pops Jern ! Tristar Cake Pop - Jern. Helt nytt cakepops jern. Under har jeg samlet en rekke inspirerende og morsomme cake pops bloggere som. Thumbnail for Cake Pops Jern og Former - Kom i gang med Cake Pops! Selger cake pops jern og former.


Oppskrifter for hvordan bruke cake pop jern. På myTaste vil du finne oppskrifter for hvordan bruke cake pop jern samt tusenvis av lignende oppskrifter. Jeg fikk en et cake Pops jern til babyshoweren, og tenkte jeg skulle prøve det ut og lage cake Pops til mai besøket i morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.