torsdag 20. juli 2017

Bo andren parkett

Lamellparkett er den mest brukte parketttypen. Den moderne lamellparkett er. Første byggetrinn i dette prosjektet er nå ferdig og vi har levert parkett i leiligheter på den ytterste boligøya.


Finn veibeskrivelse , kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Bo Andren Norge Boa Flooring Showroom fra Skøyen, Oslo. Parkett og tregulv - Forhandlere.

Har du planer om nytt gulv? BOA er agent og forhandler i Norge for Karelia lamellparkett fra Finlan Hørning massiv parkett , Danmark, massive gulv og sportsgulv fra Junckers, Danmark, . Bo Andrén Norge AS er leverandør og entreprenør av alle typer tregulv. Vi leverer og monterer parkett over hele landet. Et ekte parkettgulv er et viktig element i ethvert interiørdesign.


Blir parketten behandlet og vedlikeholdt riktig, får du et vakkert gulv som varer i tiår. Ulike treslag og forskjellige overflatebehandlinger gjør riktig vedlikehold viktig. Legging av parkett er omtalt i Byggdetaljer 541.

Eksempel på parkett med vanlig stavmønster. BOA Sport tilbyr alt fra punkt-, flate- og kombielastisk sportsgulv med ulike overflater som vinyl, PU ( polyuretan), parkett og massiv parkett, for å skape de beste . Nest best er Junckers-parketten, som ikke skårer like godt på slitestyrke som Barlineken. Den er også dyrest (i Sverige). Vi gjør oppmerksom på at prisene oppgitt i testskjemaet hos Testfakta er svenske priser - i svenske kroner. Norheim blir parkettleverandøren Bo Andréns nye hjem om cirka et år.


Det er registrert 1ansatt(e) i bedriften. Mye parkett er produsert i østen, typisk Fjordal. Du kan dermed risikere at den parketten du kjøper idag, ikke er å få om år.


Størrelse og låsesystem kan bli forandret. Derfor må du kjøpe slik at du har backup. Videre er parkett fra østen produsert under andre forhold hva relativ luftfuktighet angår.


Forestia Projektgolv är spånskivor tillverkade enligt klass Poch Pför uppbyggnad av bärande under- golv på träreglar innan läggning av parkett, laminat-. Skivorna kan levereras med raka kanter,. TG2L eller TGsamt i större format, . I felles trapperom leveres det trinnlydsdempende belegg. Gulv på private terrasser leveres med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.