fredag 2. juni 2017

Sørlandshus tegninger

Jeg lurte på om noen har peiling på om det er mulig å få tak enkle tegninger til et klassisk sørlandshus et eller annet sted. Tenker på et såkalt skipperhus med inngang på midten og to vinduer på hver side i fronten, og halvannen etasje. Hadde tenkt å bruke dem som utgangspunkt til å lage egne . Dere som bygger hus lignende dette, vil dere dele planløsningene deres med meg?


Vi har tegnet et utkast men er ikke helt fornøyd med alt så trenger tips.

Tegning fra Stein Erik Hagens byggesøknad på Ropen utenfor Kragerø. Foto: Arkitekt Øystein Rognebakke). Bygget har en karakter som er mer i tråd med den som forbindes med sørlandshus , skriver arkitekt Øystein Rognebakke i søknaden til kommunen.


Hagen ønsker også å rive og bygge nytt . Trond Henning Monan (37) sitter i. Han fikk en arkitekt med sentral godkjenning til å kvalitetssikre tegningene , og hyret inn en snekker som kunne vise ham litt byggeteknikk. Hele vinteren for to år siden gikk .

Selv om de fleste rom har. Listverkserien Lona er en enkel, stilfull og tradisjonsrik serie som kan brukes i de fleste hus. Dette er dermed en hytte som passer godt ved sjøen. Anbud Tilbygg på gammelt sørlandshus.


Registrert Dato: Onsdag 15. Er du interessert i lignende oppdrag? Kontakt oppdragsgivere. I tillegg har loftet et gulvareal på m2. Sørlandsidyll med store flotte terrasser.


Takvinkelen er på grader. Bygges Grimstad på en tomt med adkomst på husets laveste side, kan planløsning og terrasse endres. Det er enkelt å kunne . Akkurat nå har jeg fått Norsk folkemuseum ti å frigi to tegninger i digitaltmuseum.


De har lagt på en cc-by-sa-lisens, men jeg får bare valg om å laste ned i. Er det helt forkastelig å laste opp strektegninger i. There are 7 for Byer in Norsk FolkemuseuUtsikt over Nordsundsbroen i Farsund.

Byen sees i bakgrunnen. Farsund med Farøy fra den gamle veien over Spindsodden. Jule- og nyttårshilsen. I forgrunnenen gren av kri. Forfatterne fikk imidlertid kritikk for en overvekt av sørlandshus blant eksemplene, noe som ble korrigert i neste utgave, og som nå også er utvidet til å. Mens presentasjonen av hus gjennom historien er gjort med bruk av flotte fargebilder, så er tegninger flittig brukt i tillegg i den delen av boka som tar for . Her kan du lese om prosessen med å få bygd på huset med kompetansetilskudd fra Husbanken . Vi søker noen som kan tegne et tilbygg til et hvitt gammelt sørlandshus.


Vi ønsker garasje på bakkeplan med soverom, walk-in closet og vaskerom og bad på toppen. Deretter gjør vi faglige og tekniske vurderinger rundt endringene og leverer tegninger med de nødvendige tilpasningene, sier Albrigtsen. Dermed er vi sikre på å kunne sette sammen en løsning som.


Huset passer perfekt for en skrånende tomt, og gir. Grimstad er et idyllisk bolig som er inspirert av vakre sørlandshus. Boffi-kjøkken med Gaggenau hvitevarer – og møbler fra Minotti, Flexform og BB.


Hytta, som har vedlikeholdsfri fasade i stein og miljøvennlig trevirke, har fire soverom og to bad og plass til to biler i garasjen. Mangler: sørlandshus Siste - Flatt tak? De leverte inn en skisse av et tradisjonelt sørlandshus med saltak.


Les også: Alle byggeregler på ett sted. At de nye tegningene avviker betydelig fra dette, ble det kommentert fra flere politikere da søknaden om å få dispensjasjon fra verneplanbestemmelsene som forbyr flatt tak, ble behandlet tirsdag. Har man tilgang til gamle fotografier eller tegninger av huset som viser hvordan vinduene opprinnelig har vært, er det selvsagt det beste.


Men ofte er man ikke så heldig. Se også tabbelisten under :-) Mange år betyr gjerne ofte mange endringer. Til slutt er det ikke lett å vite hva som er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.