torsdag 29. juni 2017

Slamavskiller betong

Basal slamavskiller er en sylindrisk stående konstruksjon satt sammen av. Basal slamavskiller er produsert i betong som er et solid og miljøvennlig materiale. Det er mange grunner til å velge BASAl slamavskiller: 1.

Basal slamavskiller kan enkelt bygges om til et komg plett mekanisk/kjemisk renseanlegg. Basal slamavskiller er produsert av betong, hvilket gir flere fordeler:. RING 625777FOR ET UFORPLIKTENDE PRISTILBUD PÅ SLAMAVSKILLER ELLER TETT TANK.


Hytte uten WC, m Slamavskiller, BIA SL - 12. Her har våre slamavskillere i GRP en stor fordel fremfor slamavskillere i betong som kan bli angrepet. NARMO BETONG AS er en komplett VA-leverandør beliggende på Martodden.


Slamavskiller 3mkammer ø20000mm h=1900mm. Inspeksjon av slamavskiller bør foretas etter. Basal slamavskiller benyttes til rensing av avløpsvann fra spredt bebyggelse. Den er produsert i betong, som er et solid og miljøvennlig materiale. Ved slamavskilling holdes faste partikler og flyteslam tilbake fra avløpsvannet.


Slamavskilling benyttes som eneste rensetrinn ved utslipp til . Produktbrosjyre BASAL slamavskiller Bare betong varer evig Hvorfor velge Basal slamavskiller type Baga? Basal slamavskiller type Baga har meget stor evne til . Tanken skal tømmes og rengjøres av SIM og deretter tettes med puss innvendig . Steinharde fakta om Basal slamavskiller type Baga. Slamavskiller med infiltrasjonsanlegg er uten tvil den beste renseløsningen for mindre. Premod Slamavskiller er utformet for å tilfredstille “Forskrift om utslipp fra separate avløpsanlegg”. Avløpsvannet fra fritidsboligen ledes med selvfall til slamavskiller der faste.


Slamavskilleren skal ha et samlet våtvolum på mfordelt på to . Materiale kum; glassfiber, plast, betong, stål annet – kvalitet/tilstand kum. Har samme funksjon som en septiktank, men slamavskiller betegner vanligvis større enheter som gjerne er i betong og er oppdelt i flere kamre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.