torsdag 29. juni 2017

Vekterkurs trinn 1

Vekterkurs trinn også kalt Vekteropplæring trinn (og tidligere kalt introduksjonskurs for vektere), gir den teoretiske grunnopplæringen en må ha for å kunne . Nokasskolen arrangerer egne trinn 2-kurs i Oslo for de som ønsker det.

Påmelding på samme måte som for trinn og trinn 3. Vekterkurs trinn gir den teoretiske grunnopplæringen du må ha for å kunne begynne å jobbe som vekter i et godkjent vaktselskap. Bestått trinn gir deg mulighet til å jobbe som vekter i alle godkjente vaktselskap i Norge. Nokas er godkjent av Politidirektoratet .

Vekterkurs - trinn 3Bergen rabatt på vekterkurs trinn hos Sikkerhetsakademiet - Letsdeal. Vekterkurs trinn hos Sikkerhetsakademiet; Inkl. Vekterkurs Trinn kjøres over dager, er på undervisningstimer og avsluttes med en mutiplechoice prøve. Der du skal krysse av ett riktig svar pr spørsmål. Vekterkurs Trinn er siste del av godkjent vekterutdanning og kjøres over dager.


Du må ha bestått vekter kurs Trinn og for å delta på kurset.

Kursene følger de krav som Lov om vaktvirksomhet stiller til teoretisk . Vi ønsker å gjøre vårt ytterste for at du skal føle deg trygg og godt ivaretatt på våre kurs. Dersom du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss . Grunnet behovet for vektere er det vanlig at vaktselskaper tilbyr trinn av . Lillehammer Sikkerhet AS inviterer til vekterkurs. Vi kjører vekteropplæring trinn på Lillehammer Mai og Juni 2014. Trinn består av timer teoretisk opplæring som tilfredsstiller kravene fastsatt i Lov om Vaktvirksomhet. Trinn 1: januar - februar 20Klokkeslett: Tirsdag - onsdag - torsdag: 16.


Han hadde heller ikke tatt vekterkurs, da han fikk de kursene han trengte der. De største selskapene KREVER at du har bestått trinn fra vekterskolen, det vil si.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.