torsdag 1. juni 2017

Skap under trapp

Plass til mer under trappa. Stryntrappa lanserer nå kolleksjoner for kontor, garderobe og bod. Her kommer et innlegg jeg gjerne skulle hatt før jeg startet på dette prosjektet. For hvordan bygger man skap under trappen ? Alt dette er det plass til i et smart, spesialbygd trappeskap , der du raskt.


Høyeste skap leveres med garderobestang og en hylle.

Under trappa kan det skjule seg ekstra kvadratmetre som kan. Pr i dag har vi en slags bod under trappa , men her blir det nå slengt alt mulig rart og det er rene . Trappa er naturligvis lukket. Med disse Raade profiler koster det kr. Garderoben er plassbygd under trapp.


Her har jeg levert garderobe med uttrekkskap tilpasset kundens trapp. Holder huset ryddig Å bygge inn hyller, skuffer eller skap under trappen kan være en smart måte å tilføre huset ditt ekstra eller helt nødvendig . Slik utnytter du plassen under trappa.

Utnyttelse av plass under trapp. L-formet trapp kan du få laget skap tilpasset trappen. Fra ubrukt til verdifullt - hva gjør du med rommet under trappa ? Bo garderobe eller kontor – det kan du ha under trappa di! Her er ideer til hvordan du kan utnytte plassen under trappen bedre. Her er tipsene til hva du kan gjøre med dødplassen under trappa.


Er det plass til et kott, eller et skap ? Kan du få det til å se . Mange ulike skaprom gir rikelig med oppbevaringsplass. Vi har et klart bilde av hva vi ønsker, men er litt vanskelig å forklare. Det er ikke et skap i . Rommet under ei innvendig trapp er ofte et areal til besvær og frustrasjon.


Sammen med skapplassen under resten av trappa får du svært mye funksjonell . SAKENE I BOKS: Her er toppen av skap og undersiden av benk utnyttet til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.