onsdag 28. juni 2017

Sødra listverk

Utvidet sortiment av listverk og utforinger i klassisk hvit, NCS S0500N. Vi har gleden av å presentere et sortiment av listverk i klassisk hvit (NCS S0500N). Et sortiment i både glatte og profilerte lister, hjørnelister . Det finnes i dag mange typer profilerte diverselister med ulike bruksområder. Brystningslister for både rette vegger og brystningspaneler har vi et stort av. Det er ferdig, men det mangler lister, sier mange som har pusset opp.


Listverk gjør rommet komplett og brukes til å fremheve rommets særpreg. MAXBO tilbyr et stort utvalg av lister tilpasset forskjellige stilarter. Skjønnhet er individuelt – hva som passer et hjem passer kanskje ikke et annet.


I Södra sitt standardsortiment finnes det nærmere 10varianter av lister. Södra tilbyr derfor nå en renere hvit i sitt listverksortiment som matche. Den tradisjonelle hvite fargen som er på listverk i dag har en .

Innovasjon og vekst er nøkkelbegreper for Södra Interiør. Selskapet, som er en ledende leverandør av interiørtre, har i Norge vokst fra å . Södras enhet innen interiørtre produserer lister, paneler, gulv,. Dette gjør Södra til en av de mest velassorterte leverandørene på markedet. Dette er vår hovedleverandør innenfor listverk. Det kan være lurt å overflatebehandle både veggen og listene før montering av listene.


Kontaktinformasjon for Södra Wood AS Skodje, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Listverk/Taklist/Taklist-Furu-Rund-21x045-Hvitmalt/p/87971 . Tips-og-rad/Bygge-inne/Listverk/) og Södra. Södra interiör produserer listverk ved anlegget i Brumunddal, i tillegg til at det er sentrallager og hoveddistribusjonssenter her. Gapro er en del av Södra konsernet og har produksjon og lager ni steder i. Södra Timber produserer og leverer trelast fra flere sagbruk.


Gapro produserer interiørprodukter som listverk og gulvbord. Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Maxbo Gran almenning på Facebook.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.