onsdag 28. juni 2017

Hus med 5 soverom

Under finner du våre modeller merket med 5+ soverom. Ferdighus › Funkis husBufretStor familie på jakt etter nytt hjem? Rosmarin er et innholdsrikt hus med hele fem soverom.

Huset har soverom som standar kan enkelt få 6. To bad og separat vaskerom med egen inngang. Vi har delt husene i tre kategorier, tradisjonelle, moderne og flermannsboliger, slik at det blir enkelt for deg å. Logg inn; Bestilling av huskatalogen; Spørsmål til forhandler; Systemhus Intranett.

Vi lurer på å kjøpe tomt og bygge enebolig i stedet for å bygge på huset vårt. Boligen har to etasjer, andre etasje har soverom samt en egen stue. Bris - et moderne hus med effektiv planløsning.


Det er nesten umulig å finne et hus for plate på mark med loft og med soverom til en overkommelig pris! Tegningen er basert på et typehus med soverom. Det er lagt til garasje og endret noe på planløsningen i . Hus med enkle rene linjer og planløsninger som utnytter arealet.


Huset er praktisk med stue og kjøkken i den ene enden, og soverom og bad i den. Loftet har overbygd balkong i begge ender, og av boligens soverom .

Velkommen til vår 2m² store luksus villa i nydelige Lake Berkley Resort, midt i solstaten Florida. Huset ligger meget sentralt til i Kissimmee med kort vei til alle . Det inneholder soverom , ba stue, kjøkken, vaskerom. Få tilsendt gratis inspirasjonskatalog for hus, hytte og garasje . Her finner du en oversikt over alle våre hus.


Vi skal bygge, og ønsker et hus med minst soverom (fortrinnsvis på samme plan),. Dette romslige huset har fullt utstyrt kjøkken, eget basseng og sittehjørne med sofa. Dette feriehuset har fullt utstyrt kjøkken og basseng.


Du kan be om dobbeltseng eller enkeltsenger, men overnattingsstedet kan ikke garantere at ønsket blir . De fleste boligtypene i husboken kan leveres med underetasje/kjeller, tilpasses. Hofflan Ellingsøy - Nøkkelferdig enebolig med flott beliggenhet! P lanløsningen gjør at de fire soverommene og bad ligger i egen.


Lovely familiens hjem tilgjengelig for kort eller langtidsleie i et rolig område i Terrassa, omgitt av vakkert fjellandskap. Stort flott moderne koselig funkis hus i den sjarmerende landsbyen Polop. Huset har to bad og et vaskerom med egen inngang – svært praktisk når du kommer hjem fra. Her er noen andre hus fra Populær kategorien.


Nydelig hus med soverom og eget svømmebasseng i Orlando, Florida, Kissimmee, FL. Huset har dobbeltsenger og enkeltsenger. Ferie feriehus til leie i Retur - Hus soverom med svømmebasseng - Retur Hus, feriehus - unit_354683546846.


Tilsammen er det soverom og bad og man lett leie ut hvis ønskelig. Et stilig hus med alt på ett plan for deg som ønsker noe enkelt, men likevel noe. Loftet har overbygd balkong i begge ender, og av boligens soverom finner .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.