torsdag 1. juni 2017

Myhre elektro

Myhre Elektro AS ble etablert i 19og er i dag Odalens største private elektroentreprenør. Vi har totalt ansatte og holder til i Skarnes, men vi utfører også . Kontaktinformasjon for Myhre Elektro AS Skarnes, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Heis er et viktig element i de fleste byggprosjekter, enten det er nybygg eller rehabilitering.


Vi benytter oss av utstyr fra de beste leverandørene i Europa, og står . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Velkommen til Myhre Elektro A/S Vi utfører og prosjekterer de fleste typer elektro- installasjoner innen svak og sterk strøm.

Alarm- og sikringsanlegg - Salg og installasjon. Myhre Elektro i dagens form ble etablert på Skarnes i Sør-Odal, 1991. Men erfaringen med elektro- installasjon løper helt tilbake til 1919.

Myhre Elektro i Skarnes, anmeldelser skrevet av ekte mennesker. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og . Bedriften Myhre Elektro Stein Ove Myhre i Ulvik i Ulvik kommune driver innen bransjen elektriker. Myhre Elektro Teknikk AS Vikaveien 93Sørreisa.


Jensen Elektriske AS Kongsveien 93Sjøvegan. Få anbud fra Myhre Elektro Stein Ove Myhre og mange andre på én gang! Myhre Elektro Stein Ove Myhre er oppført under Elektriker og har adressen Dekkene . Myhre Elektro har besøksadresse Disenåvegen 2 21Hedmark. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Myhre Elektro. Myhre Elektro har besøksadresse Sverresgate 1 17Sarpsborg.


Selskapet ble stiftet i 20og er registrert som ENK under bransjen . Telefon: 30; Adresse: Disenåvegen 21Skarnes. Myhre Elektro AS holder til på besøksadressen Disenåvegen 2 21Skarnes. Foretaket ble startet i 1991-04-og registrert i brønnøysund-registrene . Som Euronics-butikk er vi en del av Europas største innkjøper av elektronikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.