torsdag 1. juni 2017

Hvordan legge perfekt sminke

Gå fra trøtt til fresh på få minutter foran speilet: Se hvordan du kan legge en enkel og naturlig sminke på en hektisk morgen. Her er alt du trenger å vite for å legge et perfekt grunnlag på huden. PERFEKT HUD: Lær deg hvordan du kan bruke sminke til å gi intrykk av .

CONCEALER: Concealeren skal dekke alle ugjevnheter i huden, mørke ringer under øynene, . hvor du kan se hvordan du legger makeup steg for steg. Med rett fremgangsmåte kan du enkelt sminke huden naturlig vakker. Slik legger du en plettfri og perfekt sminke. Vi gir deg ti enkle tips til hvordan du legger en enkel, naturlig sminke.


Riktige redskaper er helt essensielt for å legge sminke. Foundation er selve grunnlaget for en perfekt make-up - det hele starter her. Men det å legge en perfekt foundatin er ikke alltid like enkelt.


Heldigvis trenger det verken å være vanskelig eller tidkevende å legge perfekt foundation – du må bare kunne triksene! Ta en titt på makeup-artistens egen guide til hvordan legge den perfekte øyesminken.

Les også: Slik legger du perfekt festsminke. Hvordan legge øyenskygge - del av Silvanys sminkeskole. Uansett om du skal kle deg i bunad eller festantrekk, så er sminken prikken. Her viser Jan Thomas hvordan man legger perfekt foundation:.


Sminkeskolen episode 6: Slik får du perfekte bryn. Sminkeskolen episode 7: Finn riktig foundation. Hvis du i tillegg bruker en skikkelig børste til å legge skyggen me kan.


Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg sminker huden min. Dette er den metoden jeg bruker når jeg skal på fest, men også mye til vanlig. Men tiltross for at jeg har år fartstid på å legge den perfekte eyelineren, så klarer jeg stadig vekk å rote det til. Sistnevnte gir en mer avslappet makeup look og er perfekt for hverdagslig sminke.


Slik legger du en strålende hverdagssminke i en fei. Dekk ujevnheter med en concealer det er lett å legge. I denne videoen gir vi deg gode råd og tips om hvordan du legger enkel hverdagssminke.


Denne øyeminken med bruntoner er perfekt nå som høsten har meldt sin. Dua Azimeh viser deg hvordan du kan legge denne smokey-eye .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.