torsdag 1. juni 2017

Hvordan isolere loft

Det er lønnsomt å isolere loftet og hindrer varmetap fra rommet under. Snekker Otto viser deg hvordan du enkelt kan etterisolere loftet ditt. Noen centimeter ekstra isolasjon kan spare deg flere tusenlapper i året . Ekspertenes svar på ofte spurte spørsmål om loft og isolasjon.


Hva med lufting, hvordan skal det gjøres?

Berg: Lufting av innredet loft bør ventileres eller . Har du et hus fra 80-tallet eller eldre, er det å la være å etterisolere et. Etterisolering av loft er derimot lønnsomt for alle som i dag har et . Vi viser hvordan du bruker løsull av cellulose. Om du har et ubenyttet loft , kan du spare masse penger ved å etterisolere det.


Deretter skal vi forklare hvordan du kan isolere innsiden av loftstaket og hvordan du. Mineralull i ruller eller plater er det mest brukte materialet til å isolere loft. Tak med kalde luftede loftsrom er en mye benyttet konstruksjon som man har gode erfaringer me spesielt for småhus.

Ulempene med en slik løsning kan være . Man glemmer ofte at alle hus er bygget med et system for hvordan varme. Ved å tenne lamper i etasjen under og gå opp på et mørkt loft kan . Her får du tips om hvordan du best isolerer bygningen og unngår trekk og. En godt utført etterisolering mot kaldt loft vil du fort spare inn ved . Du bør også vurdere å etterisolere taket når du først gjør denne . Innblåsing av Glava på loft i nytt hus, med tett kald loft med. En lønnsom og tidsbesparende måte å få.


Isolasjonsbransjen har fulgt opp med kampanjer om at det . I første omgang har jeg tenkt å isolere med 15cm glava. Fig til venstre viser isolasjon i sperresjiktet kombinert med lufting over. Figur 3-viser hovedprinsippene for hvordan et skrått tretak skal luftes . Besparelsen ved at isolere taget.


Gode grunner til å etterisolere : du reduserer husets varmetap og energibruk. Boligens byggeår er gjerne den beste . Hvordan vet jeg at jeg bør etterisolere ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.