mandag 15. mai 2017

Tips baderom

Her er smarte tips til deg som skal pusse opp badet. Tekst: Kari Janne Standal. Stil: Å pusse opp badet er noe mange gruer seg til. Se hvordan du kan skape særpreg uten at det koster skjorta.


Bearbeidet av: Ann Merete Slåttland. Oppgrader badet uten å pusse opp.

Bygge bad og pusse opp bad - skal du bygge eller pusse opp bad finner du tips om hvordan du smartest mulig kan gjøre det her. Vær sikker på at du bygger. Her er et par tips til hvordan du kan utnytte plassen i små bad maksimalt. Effektive og budsjettvennlige møbler som egner seg for små bad.


DANMARKS VAKRESTE: Vasken på kromstativ er, i likhet med armaturene, fra badstil. Et tips er å se etter fliser på salg! Baderommet er blant de mest kostbare rommene å pusse opp i boligen.


Her får du tips om ting du bør tenke godt igjennom før du starter.

Det ser vi gjennom valgene i små bad. Vi ønsker store fliser, og tåler mye kapp. Vi legger ekstra i kvadratmeteren i dusjsonen. Og ved å velge glass til dusjvegg,.


Uansett om du planlegger et stort eller lite bad , så er prinsippene det samme! Med disse ti enkle tipsene i bakhodet når du skal planlegge badet ditt, vil du få et. Når du skal pusse opp bad er det mye å tenke på. Hos Bademiljø finner du inspirasjon og gode tips til oppussing av bad.


Tips for å pusse opp badet enklere og rimeligere. OPPUSSING AV BAD : Dårlig utført arbeid og bruk av dårlige materialer på badet kan gjøre . Har du et lite bad og trenger inspirasjon til innredning av det? Få inspirasjon og veiledning til hvordan du bygger og innreder et baderom. Få orden på blant annet våtromssikring og få håndverkerens tips til bygging av bad. Her er buskelisten du bør ha ved planlegging av nytt baderom.


Drømmer du om å pusse opp badet ditt? I følge prognosesenteret oppgraderer hele 240. Her er seks gode tips til kva du kan og ikkje kan gjere sjølv. For klargjering av bad før flislegging treng du vatn, salmiakk og kanskje ein .

Skal du pusse opp bad eller vaskerom er det mye å tenke på. En ny trend er at stadig flere ønsker farge på servanten på badet. Design har også fått større plass – i vasken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.