mandag 22. mai 2017

Tak og pris

Er taket ditt slitt, har du skade på tak? Vi er dyktige fagfolk med kompetanse innen blikkenslag og taktekkerfaget. Vi er et veletablert og effektivt firma der alle våre ansatte alltid er tilgjengelig for kundene. Vi har en flat organisasjonsstuktur, som . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Da er Tak og Pris startet med tak nummer i 2017. Dette oppdraget innebærer rehabilitering av tak og fasade for ett sameie på Nordnes. Tak og Pris AS er en blikkenslager og taktekker bedrift, med sentralgodkjenning og eget moderne blikkenslagerverksted i Kjøkkelvik. Kontaktinformasjon for Tak og Pris AS Loddefjor telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Gateadresse, Nedbergeveien 51Loddefjord. Anbudstorget hjelper deg å hente tilbud fra flere samtidig. Klikk på lenken for å lese mer om Tak og Pris AS. Regnskapstall for TAK OG PRIS AS(913272927) på EBedrift. Tak og Pris AS har hatt en jevn og god vekst siden oppstart i 2008.


Vårt fokus på effektiv utførelse av oppdrag har resultert i mange fornøyde kunder opp . Bedriften Tak Og Pris As i Loddefjord i Bergen kommune driver innen bransjen.

Bedriften har innrapportert følgende stillingstitler til Aa-registeret: Daglig Leder (Bygg Og Anlegg - Færre Enn Ansatte), Tømrer, Blikkenslager, Hjelpearbeider . Få anbud fra Tak Og Pris AS og mange andre på én gang! Tak Og Pris AS er oppført under Blikkenslager og har adressen Nedbergeveien 51Loddefjor . Vårt fokus på effektiv utførelse av oppdrag har resultert i mange . Tak og Pris Holding AS har besøksadresse V/bjarte Nordhus Skålevikstølen 7l, 51Loddefjord. Selskapet ble stiftet i 20og er registrert som . Tak og Pris Holding har besøksadresse Skålevikstølen L, 51Laksevåg Hordaland. Bedriften ble stiftet i 20og er registrert som AS under bransjen kjøp . Tak og Pris AS sjekker taket ditt GRATIS og gir et uforpliktende PRISTILBUD.


Vi er et veletablert og effektivt firma der alle våre . Denne kalkulatoren gir en estimert pris på rehabilitering av eksisterende tak. Tak, takstein, rengjøring og vedlikehold av taket ditt. For å kunne beregne materialforbruk og pris på taket, må vi vite størrelsen og vinkelen på taket ditt.


Båndtekking brukes når tak dekkes av lange bånd av metall, som for eksempel kobber. Også andre metaller brukes til båndtekking. Tak Og Pris As er et AS stiftet januar 2014. Selskapet holder til i Nedbergeveien i Loddefjord og kan kontaktes via telefon 91000007.


Vårt nord-norske klima har lært oss hva som kreves av et godt tak – samtidig som et pent utseende. Sammenlign tilbud og priser fra flere leverandører av tak. Tjenesten er gratis og uforpliktende å bruke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.