mandag 22. mai 2017

Redskapshus stål

Malt eller varmgalvanisert. Platekledning for tak, gjerne med antikondensbelegg. Antikondensbelegg = Raskere montering. Stålet og rammeverket til hallen kan produseres på ca.


Redskapshus innlegg 18. Fjøsbygg tre eller stål ?

Flere resultater fra gardsdrift. Entreprenør,Snekker,Stålarbeider xmeter, med porter, ei dør. I stål og sandwich (vedlikeholdsvennlig).


Stålhaller er svært fleksible og har ubegrensede muligheter. Vi tilpasser bygget etter ditt behov. Korntørkehus, redskapshus , plantørke, ridehaller, industribygg, m. Ring for mere info og monteringspriser.


Er det noen som har en ide om hvor det går an å få tak i slike redskapshus i stål , som vist på bilde? Produsent, ev nettside hvor jeg kan finne ut .

Bygget står på Inderøy, Nord - Trøndelag Mål: Lengde - meter. Se kontaktinformasjon og detaljer om Stål - og Landbruksbygg AS. Et søyleløst saltaksbygg i stål er en god og rimelig løsning for et lager eller redskapshus. Jeg skal sette opp et redskapshus på x m. Skal benytte stålbuer, takåser i stål og takplater i stål. Vegges skal være i tre med stående . Garasje og redskapshus.


Sikkert og varmt oppbevaring. Kan konstruksjonsmessig brukes sammen både med limtre, heltre eller stål. Registrert Dato: Onsdag i mer enn . Fra Østerdalstømmer til tømmerelementbygg.


Ett kortreist alternativ til stål og betongelementer. Ved Grønt Fagsenter Hvam bygges nytt redskapshus hvor. Stål ville nok blitt litt billigere enn treverk, men I disse klimatider mener vi . Vi kjøper stål av norske grossister og produserer konstruksjonene i våre lokaler på Kvål.


Stålkonstruksjoner, redskapshus. På tide med nytt redskapshus ? Nytt sauefjøs i stål og sandwich på Skreia.

Vi har levert nytt sauefjøs . Nå står et nytt redskapshus ferdig. Container på container med vridd stål og andre rester etter bygninger, maskiner og redskap, er kjørt bort. Stålbygg finnes i alle varianter fra små enkle bygg til store og kompliserte industri - og næringsbygg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.