mandag 8. mai 2017

Sklisikring trapp ute

Hei, Noen som kjenner til et produkt som kan skrus fast på trappetrinn av tre slik at de blir mer sklisikre ? Jeg ser for meg et tynt metallprofil med . Nok en trappetråd: Har en ut utetrapp av tre som blir veldig glatt når det er frost og vinter. Hvordan kan den sklisikres ? Tape eller maling vil ikke .

Vårt brede sortiment av trappeneser og antiskli-produkter gjør at vi kan tilby en løsning for de aller fleste trapper både inne og utendørs. Vi fører produkter i alle . Pervaco, din leverandør av produkter innen merking, sikring, varsling og vedlikehold. Rask levering, innovative produkter og kvalitetsgaranti. Kan brukes ute og inne og alle steder du har behov for en sklisikker overflate,.


Fakta om sklisikker tape fra Denfoil – sklisikring for gulv og trapper , ute og inne:. Sklisikring endrer ikke. Fei trappen og unngå salt.

Hans beste råd er å feie trappen , og holde den fri for snø. Mattene er konstruert for å ligge ute hele vinteren. Vi har en utetrapp i vårt nyinnflyttede hus med mange trinn i trykkimpregnert tre og noen i stein som blir SVINAKTIG glatt nå som kulda kommer, . Les mer om hvordan du enkelt kan sklisikre trappen din. Av: Einar Vestheim, 25.


Sørger for at snø-og is ikke danner seg i din trapp og inngangsparti. Kan for å stå ute hele vinteren. LIBERON SKLISIKRING 750ML.


Velegnet for stige, trappetrinn , båtdekk, skateboard m. På rull, med god vedheft og strukturert overflate. Trappa er stedet som forårsaker flest ulykker i hjemmet. Da Miriam begynte å gå, begynte Rune å undersøke mulighetene for sklisikring. Planen var å ha svart antiskliteip. Men da jeg malte trappen.


Vinteren blir straks bedre når du slipper å frykte glatte trapper og innkjørsler. Så hvilke alternativer finnes det der ute ? Behov for sklisikre gulv gjennom hele bygningen.

M har sklisikre matteprodukter og løsninger for alle trafikknivåer i deres. Foto 1a og 1b: Eksempler på tiltak for sklisikring i trapper. Tabell gir anbefalinger om sklisikkerhetsklasse for keramiske fliser på utendørs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.